ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς

Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς
INTIME SPORTS

Με τους διεθνείς παίκτες να γυμνάζονται κανονικά συνεχίστηκε την Πέμπτη (17/11) η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Την Τρίτη (22/11) κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ

Με μια προπόνηση στην οποία πήραν μέρος και οι διεθνείς Χαριστέας, Θεοδωρίδης και Μπλάζιτς, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Παύλος Μητρόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η προπόνηση της Παρασκευής (18/11) θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού στις 7 το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών.

Από εκεί και πέρα, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Παναιτωλικός, την προσεχή Τρίτη (22/11) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα, με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Τα εισιτήρια του αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 19.30, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από την ερχόμενη Τρίτη.

Οι τιμές τους ανά θύρα είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 2: 30 ευρώ

ΘΥΡΑ 3: 20 ευρώ

ΘΥΡΑ 4: 25 ευρώ

ΘΥΡΑ 5: 20 ευρώ

ΘΥΡΑ 6: 17 ευρώ

ΘΥΡΑ 8: 30 ευρώ

Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια, πάνω στα οποία θα αναγραφεί το όνομα του χρήστη. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ