ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ενσωματώθηκε και ο Μπάλλας

Ενσωματώθηκε και ο Μπάλλας
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση στο Πράβετς της Βουλγαρίας έκανε ο Ατρόμητος στην οποία πήρε μέρος για πρώτη φορά φέτος και ο Παναγιώτης Μπάλλας ο οποίος δέχθηκε συγχαρητήρια για την πορεία της Εθνικής Νέων

Την πρώτη της προπόνηση στο Πράβετς της Βουλγαρίας έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (19/7) η ομάδα του Ατρόμητου, αρχίζοντας τη δουλειά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, στη συνέχεια τελειώματα φάσεων και στο τέλος ελαφρύ τρέξιμο για την αποφόρτιση των παικτών.

Στην προπόνηση συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος και ο Παναγιώτης Μπάλλας, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων.

Μάλιστα, ο νεαρός διεθνής δέχθηκε συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, για την πολύ καλή πορεία της Νέων στο Euro 2012 U19. Επίσης, ο Τζαμάλ έκανε την παρθενική του προπόνηση ως επαγγελματίας.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (20/7), με διπλή προπόνηση αυτή την φορά, όπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα δουλέψει σε θέματα τακτικής.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ