ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Αγκάνθο

Ενσωματώθηκε ο Αγκάνθο

Ο Νταβίντ Αγκάνθο μετά από δύο μέρες απουσίας συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο Ισπανός επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατό του και ακολούθησε τις οδηγίες του τεχνικού του Γιάννη Χατζηνικολάου στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Παράλληλα θέλοντας και μη ο Ισπανός επιθετικός καλείται να αποδεχθεί από χθες ότι η ποινή των πέντε αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί στο περσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο έμεινε ως είχε.

Κάτι που ισχύει και για τον Χατζηνικολάου με τους συνεργάτες του αφού η αισιοδοξία για μείωσή της στις τρεις αγωνιστικές δεν μετουσιώθηκε και στην πράξη.

Σε μία πρωινή προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αντοχής και ταχυδύναμης στην πρώτη προπόνηση μετά από το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας με την Πιρίν. Κι όσο για το απόγευμα θα υπάρξει ανάλυση αυτού.

Εκτός του Αγκάνθο το πρωί προπονήθηκε με μπάλα και ο Στέλιος Τσουκάνης δείχνοντας ο αριστερός μπακ χαφ του Άρη να έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Γιαννίτσης υπό την επίβλεψη του γυμναστή Γιάννη Γιώρη ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς έχοντας αρχίσει προπόνηση με μπάλα, αλλά χρειάζεται ακόμα ένα διάστημα μερικών εβδομάδων για να βρεθεί στο 100% των δυνατοτήτων του.

Στο μεταγραφικό μέτωπο η σημερινή μέρα φαντάζει ως η πιο κρίσιμη μέρα για την υπόθεση της απόκτησης του Βραζιλιάνου Σουμπίνιο, με αφορμή και την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη στην Αθήνα για την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Η απόκτηση του Σουμπίνιο, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ θα γίνει είτε ως ελεύθερου από τον Ολυμπιακό είτε με την μορφή δανεισμού ενώ στον Άρη επιθυμούν ως δανεικό από τους «ερυθρόλευκους» και έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Τον Μπάμπη Λυκογιάννη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ