ΠΑΟΚ

Ενσωματώθηκε ο Κοντρέρας

Ενσωματώθηκε ο Κοντρέρας
κοντρερας

Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις ο Κοντρέρας. Ατομικό πρόγραμμα για Φιλομένο, Τσιρίλο

Στο αγωνιστικό κομμάτι ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής που διεξήχθη υπό δυνατή βροχή. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι εξαιτίας αυτής και της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου ο Φερνάντο Σάντος αναγκάστηκε να την ολοκληρώσει ένα 20λεπτο νωρίτερα.
Κατά τα άλλα ο Λίνο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας προληπτικά λόγω μικροενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Βίκτορ Βιτόλο πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Από εκεί και πέρα οι Μπρούνο Τσιρίλο και Λούσιο Φιλομένο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το παρών εξάλλου στην σημερινή προπόνηση έδωσαν και οι Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων.

Κι όσο για το οικογενειακό διπλό που πραγματοποίησε ο Σάντος στο βασικό ουσιαστικά σχήμα που δοκίμασε για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ αυτό ήταν ανάλογο με αυτό της περασμένης Κυριακής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Ηρακλή.

Απόντος του Λίνο ο Αραμπατζής ήταν στα αριστερά των μπακ και ο Σνάουτσνερ στα δεξιά με τον Σορλέν παρτενέρ του Γκαρσία στα αμυντικά χαφ δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Βιτόλο.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ