ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Μπατιόν

Ενσωματώθηκε ο Μπατιόν
Μπατιόν

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Θρασύβουλο στην Φυλή

Στην σημερινή προπόνηση δεν γυμνάστηκαν ο Κρίστι Βανγκέλι που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ο Αλεχάντρο Ντελόρτε που νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα. Εν τω μεταξύ μόνοι τους έτρεξαν ο Ντιόγο Σιστόν, ο Θέμης Κουλουχέρης και για πρώτη φορά μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του ο Ρομπέρτο Μπατιόν.
Ο Σιστόν μετά τον τραυματισμό του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν υπολογίζεται από τον Κίκε Ερνάντεθ για το παιχνίδι της Κυριακής στην φυλή με τον Θρασύβουλο ενώ θεωρείται αμφίβολος και για το παιχνίδι του Κυπέλλου hellas online με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Όσο για το ευχάριστο νέο της σημερινής ημέρας ήταν η ενσωμάτωση του Μπατιόν δείχνοντας να ξεπερνά το κάταγμα στα πλευρά από το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Ο Ερνάντεθ προσανατολίζεται μάλιστα να συμπεριλάβει τον Μάριο Ρεγκέιρο στο βασικό σχήμα με τον Ουρουγουανό μέσο να παίρνει την θέση του Τόνι Κάλβο. Όσο για αύριο οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ