ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Τάτος

Ενσωματώθηκε ο Τάτος
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Τάτος ξεκουράστηκε το προηγούμενο 48ωρο και την Τετάρτη (6/2) επανήλθε στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων του Άρη.

Στα ευχάριστα της σημερινής ημέρας για τον Άρη ήταν ότι ο Ανδρέας Τάτος, αφού ξεκουράστηκε το προηγούμενο 48ωρο επανήλθε στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο 23χρονος μέσος του Άρη έδειξε πως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στη γάμπα που ήταν αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας στους αγώνες με την Κέρκυρα και τον ΠΑΟΚ.

Η σημερινή ημέρα του Γιάννη Μιχαλήτσου περιλάμβανε διπλή προπόνηση στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πλατανιά.

Στο απουσιολόγιο του τεχνικού της ομάδας ήταν μόνο τα ονόματα των διεθνών Γιαννιώτα, Διαμαντάκου και Σουνά που βρίσκονται με την Εθνική Ελπίδων για το σημερινό φιλικό της παιχνίδι με την Σκωτία.

Και οι τρεις τους θα επιστρέψουνε αύριο ενώ με τον Γιαννιώτα είναι να έχουνε συνάντηση οι Μιχαλήτσος και Σπυρίδων για τις τελευταίες του εμφανίσεις. Σε αυτήν δεν αποκλείεται να του προταθεί και νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Μαργαρίτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.

Ακόμη για ενοχλήσεις στο γόνατό του παραπονέθηκε και ο Μανώλης Παπαστεριανός και για αυτό προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ενώ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πρόβλημα χωρίς ωστόσο την στιγμή αυτή να υπάρχει κάποια ανησυχία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ