ΑΡΗΣ

Ένσταση για Αβραάμ

Ένσταση για Αβραάμ
Παπαδοπουλος

Ο Άρης ζήτησε ν' αφαιρεθεί η μια κάρτα του Παπαδόπουλου απο απο τον αγώνα με την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Άρης ζητά να μη ληφθεί υπόψη η παρατήρηση με κίτρινη κάρτα που χρεώθηκε στο 67΄ λεπτό του αγώνα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, σύμφωνα με το άρθρο 96, παράγραφος 2 του Κ.Α.Π. και να αγωνιστεί κανονικά ο ποδοσφαιριστής στον αγώνα της Κυριακής.
Ανάλογες ενστάσεις έχουν καταθέσει στη φετινή αγωνιστική περίοδο κι άλλες ομάδες (ο Ολυμπιακός για την περίπτωση Καστίγιο, η ΑΕΚ για την περίπτωση Τσιρίλο κ.α.).

Διευκρινιστική δήλωση Κουλουχέρη

Αναφορικά με τη συνέντευξη του Ευθύμη Κουλουχέρη στο επίσημο πρόγραμμα της ΑΕΚ, ο ποδοσφαιριστής του Άρη διευκρινίζει τα εξής: " Η αγάπη μου για τον Άρη είναι αδιαμφισβήτητη και αποδείχτηκε όταν ήρθα στην ομάδα σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της. Οι στόχοι μου ταυτίζονται απολύτως με τους στόχους του Άρη. Δήλωσα ότι έχω μεγάλες φιλοδοξίες, όπως έχει κάθε ποδοσφαιριστής, αλλά αποδόθηκαν λανθασμένα αυτά τα οποία δήλωσα".

Οι ποινές των Κουλουχέρη-Βανγκέλι

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε τη Super League ότι ο Ευθύμης Κουλουχέρης που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών κόντρα στον Εργοτέλη και τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Κρίστι Βανγκέλι που αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη στον αγώνα με την ΑΕΚ, δεν θα παίξει στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ