ΠΑΟΚ

Ένταση, λιποθυμίες και τιμωρίες

Ένταση, λιποθυμίες και τιμωρίες
Φερναντεζ

Ένταση, λιποθυμίες και τιμωρίες στον ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Άρη

Ενδεικτικό της έντασης και του πάθους που επικράτησε στο ματς με τον Άρη ήταν ο τσακωμός ανάμεσα στον Χαραλάμπους και τον Αβράαμ Παπαδόπουλο που η κατάληξη του ήταν η κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που απώθησε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων.
Ο Χαραλάμπους θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την Λάρισα ενώ σίγουρα εκτός, ειναι για τον αγώνα και ο τραυματισμένος Κωνσταντινίδης.

Στο μεταξύ κίτρινες κάρτες δέχτηκαν οι Τόργκελε και Μπαλάφα και θα τους κοστίσουν τη συμμετοχή τους σε ένα από τα επόμενα ματς αφού συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

O Φερνάντεζ για το πέναλτι

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντάνιελ Φερνάντεζ που σε δηλώσεις του μετά το ματς είπε για την απόκρουση του πέναλτι:

"Κατάλαβα πως ένας αμυντικός θα έστελνε χαμηλά την μπάλα. Προτίμησα να περιμένω και να πέσω στην κατάλληλη στιγμή. Ήταν θέμα δουλειάς στις προπονήσεις και τύχης η απόκρουση.

Λιποθυμίες στην Τούμπα


Μετά το τέλος του ματς ο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτζής αισθάνθηκε αδιαθεσία, αφού παρακολούθησε τον αγώνα με μεγάλο άγχος και είχε έντονη τάση για λιποθυμικό επεισόδιο. Τελικά οι άνθρωποι της ομάδας τον βοήθησαν και δεν χρειάτηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Λίγο πριν την έναρξη λιποθύμισε και οπαδός του ΠΑΟΚ που με το τύμπανο είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει ρυθμό στην κερκίδα.

Παράσχος: "Ο κόσμος μα αλλάζει"



Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων μίλησε για την αλλαγή εικόνας της ομάδας του στα ετνό και εκτός έδρας ματς: " Ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί παρουσιαζόμαστε τόσο καλοί στην Τούμπα ακόμα και στα ντέρμπι και εκτός όμως στα ματς με Εργοτέλη και Καλαμαριά είχαμε κακή εικόνα. Πρέπει να δείχνουμε την ίδια πειθαρχία και εκτός έδρας" .

Διάταση ο Ζαγοράκης





Όπως όλα δείχνουν ο Θοδωρής Ζαγοράκης που έγινε αναγκαστική αλλαγή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης υπέστη τελικά διάταση. Έτσι λοιπόν δεν θα χάσει σημαντικό κομμάτι του πρωταθλήματος και το μόνοερωτηματικό είναι αν θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς απέναντι στην Λάρισα.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ