ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

'Ενταση στο Καυτανζόγλειο

'Ενταση στο Καυτανζόγλειο
Αρης οπαδοι

Ενταση είχαμε στο Καυτανζόγλειο περίπου 2 ώρες πριν τη σέντρα του τελικού

Ενταση είχαμε στο Καυτανζόγλειο περίπου 2 ώρες πριν τη σέντρα του τελικού. Οπαδοί του Αρη που δεν είχαν καταφέρει να προμηθευτούν εισιτήριο, προσπάθησαν να μπουν μαζικά στις εξέδρες του γηπέδου, πριν προλάβουν να παραταχθούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Αρκετοί κατάφεραν και μπήκαν στο γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνθηκαν μετά την επέμβαση της Αστυνομίας. Οπως ήταν λογικό, για μερικά λεπτά δημιουργήθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη.

Λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν, ωστόσο κάποιοι οπαδοί ήταν τυχεροί και πήραν θέση στις εξέδρες χωρίς να έχουν προμηθευτεί το "μαγικό χαρτάκι".

Σ. Θεοδωρίδης: "Δεν θα βγουν οι παίκτες του Ολυμπιακού"

Μισή ώρα πριν απο την έναρξη της αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, δήλωσε στον "Alpha" οτι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, αν δεν απομακρυνθούν οι οπαδοί του Άρη πάνω απο την φυσούνα.

"Είχε γραφτεί στο πρωτόκολλο να μην υπάρχει κόσμος πάνω απο την φυσούνα για την ασφάλεια των παικτών, εγώ αρνούμαι να κατεβάσω τους παίκτες του Ολυμπιακού καθώς κινδυνεύει η ακεραιότητα τους, εύκολα μπορούν να σκίσουν την φυσούνα. Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει τους κανονισμούς, εγώ δεν δέχομαι αυτή την κατάσταση σαν μέλος του Ολυμπιακού".

Οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη μεταφέρθηκαν στους παράγοντες του Άρη, όμως κανένας δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Όμως, ο Λάμπρος Σκόρδας κατέβηκε στ' αποδυτήρια συνομίλησε με τον Σάββα Θεοδωρίδη και τους παίκτες των "ερυθρολεύκων" και αποφασίστηκε ο γενικός αρχηγός των Πειραιωτών να ηγηθεί της ενδεκάδας κατά την έξοδο των ομάδων.

Γ. Ιωαννίδης: "Πιστεύω οτι δενυ πάρχουν φαβορί στον τελικό. Υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο. Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα στον αγώνα και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος. Το κλίμα είναι καλό απο χθες, ελπίζω να μην γίνει το παραμικρό. Δεν γνωρίζω για το αίτημα του Ολυμπιακού, ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Ψωμιάδης: "Ενωμένη η Θεσσαλονίκη θα σηκώσει τα Κύπελλο".



Μαντούβαλος: "Ένα αντίγραφο θα το έχετε. Θα πάρουμε το νταμπλ".

Σκόρδας: "Θα κερδίσει ο Άρης. Είμαι πρόεδρος αλλά και οπαδός. Θα προτιμούσα να είμαι στο πέταλο".

Ψυχομάνης: " Γιορτή για το ποδόσφαιρο".

Παπαγεωργόπουλος: "Θα κερδίσει το ποδόσφαιρο".

Γ. Κασναφέρης: "Ήταν συνειδητή επιλογή θέλω να αφήσω μια καλή γεύση. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Ο καλύτερος να βγει κυπελλούχος. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει. Υπάρχει το άγχος πάντα. Είσαι υποχρεωμένος να δώσεις εξετάσεις και να δικαιώσεις αυτούς που σε επέλεξαν. Εκπέμπει υγεία η ομάδα και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα της Ξάνθης".



















TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ