ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντάξει ο Μπεργκ, ίωση ο "Σίφο", άδεια σε δυο στον Παναθηναϊκό

Εντάξει ο Μπεργκ, ίωση ο "Σίφο", άδεια σε δυο στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Με τον Μάρκους Μπεργκ να δίνει το παρών στην προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης συνεχίστηκε το πρόγραμμα του τριφυλλιού ενώ οι πράσινοι θα προπονηθούν και την Μεγάλη Παρασκευή. Ίωση ο Σίλντενφελντ και άδεια σε Μέντες, Ατζαγκούν που δεν έδωσαν το παρών.

Προπόνηση και μάλιστα σε φουλ ρυθμούς και την Μεγάλη Πέμπτη για τους πράσινους που συνέχισαν το πρόγραμμα τους με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει τον Μάρκους Μπεργκ να δίνει κανονικά το παρών και να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως και με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον Κροάτη να μην δίνει το παρών στο "Γ. Καλαφάτης" λόγω ίωσης ενώ οι Μέντες και Ατζαγκούν επίσης απουσίαζαν καθώς είχαν εξασφαλίσει ειδική άδεια από τον Γιάννη Αναστασιου.

Σε ότι έχει να κάνει με τους τραυματίες οι Χουχούμης, Ζέκα και Ντίνας ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα ενώ στην προπόνηση μετείχαν και οι Στάικος, Νιούμαν, Βασίλης Αγγελόπουλος, Τζανουλίνος και Μυρθιανός που είναι επαγγελματίες από την ομάδα των Νέων. Μάλιστα και οι πέντε θα μετέχουν και τις επόμενες μέρες στο πρόγραμμα και συγκεκριμένα στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής αλλά και της Τρίτης του Πάσχα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε και η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα και προπόνηση ανά θέση.

Χουχούμης, Ζέκα και Ντίνας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Σίλντενφελντ απουσίασε λόγω ίωσης, Μέντες και Ατζαγκούν με άδεια, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Στάικος, Νιούμαν, Αγγελόπουλος Β., Τζανουλίνος και Μυρθιανός από την ομάδα Κ20 του Συλλόγου.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10 το πρωί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ