ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έντερσον για Σαουδική Αραβία: "Είμαι χαρούμενος στη Σίτι, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο"

Έντερσον για Σαουδική Αραβία: "Είμαι χαρούμενος στη Σίτι, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο"
Ο Έντερσον με τη φανέλα της Μάντσετσερ Σίτι σε αγώνα για την Premier League κόντρα στην Έβερτον @2023 AP IMAGES/JON SUPER

Ο Έντερσον σε δηλώσεις που παραχώρησε άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι και να συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία, αν και θα του άρεσε να παραμείνει στους πολίτες.

Ο Έντερσον είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, που συνδέθηκε με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, καθώς έχει μαγνητίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων του κόλπου.

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρε σε δηλώσεις του αρχικά εξέφρασε τη χαρά του που ο Γκουαρδιόλα επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα και στη συνέχεια άφησε ανοικτό το μέλλον του, αν και θα ήθελε να παραμείνει "πολίτης".

"Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί με σιγουριά. Είμαι χαρούμενος που άκουσα τον Πεπ ότι θέλει να με κρατήσει, είναι ιδιοφυία, είμαι χαρούμενος εδώ. Είμαι ήρεμος. Ότι είναι να γίνει, βρίσκεται στα χέρια του Θεού, αυτός ξέρει ποιος είναι ο σωστός δρόμος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έντερσον.

Η Μάντσεστερ Σίτι για να τον παραχωρήσει ζητάει ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ