ΑΡΗΣ

"Ενθουσιασμένος που θα ζήσω ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ"

"Ενθουσιασμένος που θα ζήσω ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Η μεγάλη μάχη της Θεσσαλονίκης πλησιάζει και ο Κριστιάν Πορτίγια έχει αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα του αγώνα παρακολουθώντας στο διαδίκτυο στιγμιότυπα από προηγούμενα ντέρμπι.

Ο Ισπανός μέσος του Άρη, Κριστιάν Πορτίγια, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε τόσο στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο όσο και στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως κανείς στον Άρη δεν είναι ευχαριστημένος από την χθεσινή ισοπαλία αλλά και ότι αισθάνεται ήδη πάρα πολύ καλά στην νέα του ομάδα. Κι όσο για το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προσεχή Κυριακή τόνισε πως ήδη έχει αρχίσει να ενημερώνεται σχετικά.

Στην αρχική του τοποθέτηση στον ΑΡΗΣ FM 92,8, ο 22χρονος μέσος του Άρη αναφέρθηκε στην ισοπαλία της ομάδας με τον Εργοτέλη, υπογραμμίζοντας: «Τ ο σημαντικό είναι ότι κάναμε καλή εμφάνιση χθες. Η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας» και συνέχισε αναφορικά με τη θέση στην οποία αγωνίστηκε: «Έτσι έχω συνηθίσει να παίζω, με δύο αμυντικά χαφ, αλλά όποτε κληθώ να παίξω στο χώρο του κέντρου, είτε με ένα αμυντικό χαφ, είτε με περισσότερα, εγώ θα παίζω με τον ίδιον τρόπο, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Για την προσαρμογή του στη νέα του ομάδα, ο Πορτίγια είπε χαρακτηριστικά: « Είχα συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τον Άρη και σε συνδυασμό με όσα έμαθα για τους συμπαίκτες μου, ήδη αισθάνομαι πάρα πολύ καλά στην νέα μου ομάδα».

Αναφορικά με την εικόνα του Άρη στο Παγκρήτιο Στάδιο, επεσήμανε: « Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε διάθεση και κάναμε κλασικές ευκαιρίες. Βέβαια δεν ήρθε γκολ, αλλά αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, οι ευκαιρίες μας θα μετουσιωθούν σε γκολ».

Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά του ίδιου και τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, ο Πορτίγια είχε να πει: « Ένα από τα χαρακτηριστικά μου είναι ότι μου αρέσει να πατάω περιοχή και να κάνω σουτ. Όσο για την ευκαιρία, βρέθηκα σε καλή θέση και γι’ αυτό στενοχωριέμαι. Σούταρα με το αριστερό μου πόδι, με αποτέλεσμα να μη γίνει το σουτ όπως θα ήθελα εγώ» και προσέθεσε: « Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει διάθεση για νίκες, παρά την αλλαγή προπονητή. Αυτό δεν άλλαξε κάτι. Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε όρεξη για νίκη. Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του σχέδιο και εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του».

Σχολιάζοντας το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (30/01, 19:30), ο 22χρονος Ισπανός τόνισε: « Ανέτρεξα στο διαδίκτυο και έχω εικόνες από προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βιώσω αυτό το ματς και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τους βαθμούς της νίκης, με βάση τους στόχους που έχουμε θέσει στο Πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μας με όσα είπαμε, μετά από το χθεσινό ματς».

Στην τελευταία του δήλωση, ο Πορτίγια αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα του ίδιου και στο πώς αισθάνεται με την απόδοσή του: « Ήδη νιώθω πολύ άνετα, κάτι που παρατηρώ μέρα με τη μέρα στις προπονήσεις. Άρα, παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με προπόνηση, θα ανακτώ τον εαυτό μου και θα με βλέπετε όλο και καλύτερο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ