EURO 2024

Euro 2024, Έντι Ράμα για το Αλβανία - Ισπανία: "Αδύνατη η αποστολή μας στη θεωρία, όμως η μπάλα είναι στρογγυλή"

Albania's Prime Minister Edi Rama speaks during a news conference with British Foreign Secretary David Cameron in Tirana, Albania, Wednesday, May 22, 2024. Cameron hailed progress in a U.K.-Albania joint effort to cut illegal migration. (AP Photo/Vlasov Sulaj)
Albania's Prime Minister Edi Rama speaks during a news conference with British Foreign Secretary David Cameron in Tirana, Albania, Wednesday, May 22, 2024. Cameron hailed progress in a U.K.-Albania joint effort to cut illegal migration. (AP Photo/Vlasov Sulaj) AP@2024 VLASOV SULAJ/AP IMAGES

Λίγες ώρες πριν από τη μάχη με την Ισπανία για την 3η αγωνιστική του Euro 2024 που μοιάζει άνιση στα χαρτιά, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα θέλησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Αλβανίας μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Η Αλβανία έκανε κατάθεση ψυχής απέναντι στην Κροατία για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2024 και χάρη στο γκολ της ισοφάρισης (2-2) του Γκιασούλα στις καθυστερήσεις, έχει το δικαίωμα να πιστεύει απόψε στο θαύμα της πρόκρισης.

Θαύμα επειδή για να καταφέρει να προκριθεί στα νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης, απαιτείται να νικήσει την καλύτερη ομάδα του ομίλου, Ισπανία, με τους γείτονες να πιστεύουν ωστόσο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Απόδειξη η ανάρτηση του Έντι Ράμα στη σελίδα του στο Facebook, με τον Αλβανό πρωθυπουργό να υποστηρίζει πως οι παίκτες θα πρέπει να αγωνιστούν για να απολαύσουν αυτή τη στιγμή καθώς δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

"Κανείς δεν θα πίστευε ότι στον αγώνα του τρίτου ομίλου στο Euro 2024, η Αλβανία θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι και εν τω μεταξύ θα ήταν τρίτη, όχι τελευταία σε αυτό που παγκοσμίως αναφέρεται ως "γκρουπ του θανάτου".

Η πολύ μεγαλύτερη εμπειρία των αντιπάλων στα δύο πρώτα ματς έπαιξε το ρόλο της εναντίον μας, αλλιώς η θέση μας σήμερα θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο ευνοϊκή. Ναι, αυτό είναι ποδόσφαιρο και κάθε λύπη του σήμερα είναι μια εμπειρία για το αύριο.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε την πιο τρομερή ομάδα του ομίλου σε μια αποστολή που στα χαρτιά είναι 100% αδύνατη. Αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή και το βράδυ οι 12 κοκκινόμαυροι, αυτοί στο γήπεδο και ο 12ος παίκτης μας στις εξέδρες, ένας από τους μεγαλύτερους αυτού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν

Αρκεί να παίξουν και να απολαύσουν μέχρι τέλους τις μαγικές στιγμές που δημιούργησαν μόνοι τους. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ισπανία, η νέα μας Εθνική ομάδα θα βγει με το κεφάλι ψηλά και με μεγάλη εμπειρία", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ