ΑΡΗΣ

Εντιαγέ: "Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς και γι' αυτό δεν είχαμε την εικόνα που είχαμε συνήθως"

Ο Μπάντου Εντιαγέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Μπάντου Εντιαγέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη ΙΝΤΙΜΕ

Ο Μπάντου Εντιαγέ σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι ο Άρης δεν είχε την εικόνα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί το πρώτο μέλημα της ομάδας ήταν να είναι συμπαγείς στα μετόπισθεν.

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη 13η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Εντιαγέ να λέει σε δηλώσεις του στη NOVA ότι δεν έκανε κακό παιχνίδι, αν και δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Ο Σενεγαλέζος μέσος τόνισε ότι ότι οι κίτρινοι είχαν ως προτεραιότητα να εμφανιστούν συμπαγείς και γι' αυτό δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Βατσλίκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εντιαγέ στη NOVA: Για το ματς: "Αυτό που πήγε άσχημα ήταν το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε κακό κάνει κακό παιχνίδι αν και θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για εμάς. Και αυτό είναι που μένει".

Για το ότι η ομάδα δεν πίεζε ψηλά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: "Κάποιες φορές είναι η εικόνα μας αυτή, πιέζουμε ψηλά. Ωστόσο είναι ορισμένα παιχνίδια που δεν μπορούμε να ανοιχτούμε. Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς, γιατί ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα. Το μυαλό μας ήταν περισσότερο εκεί και γι' αυτό δεν είχαμε την εικόνα που εμφανίζαμε σε άλλα ματς".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Έχουμε παιχνίδια στη σειρά. ευθύς εξ αρχής από το ματς με τον ΟΦΗ που είναι δύσκολο. Η προετοιμασία μας γι' αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε από σήμερα, δεν μπορούμε να σταθούμε πολύ σε αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ