ΑΕΚ

Εντίνιο:"Θέλω να αλλάξω περιβάλλον"

Εντίνιο:"Θέλω να αλλάξω περιβάλλον"
Εντίνιο

Την απόφαση του να φύγει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο Εντίνιο

Ο 26χρονος Πορτογάλος επιθετικός φαίνεται πως περνάει μια δύσκολη σεζόν φέτος. Οι πολλές προστριβές με τον προπονητή της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς τον έχουν ενοχλήσει, καθώς όπως δήλωσε σε εφημερίδα αισθάνεται το "μαύρο πρόβατο" στα αποδυτήρια της "ένωσης".
" Έχω ακόμη συμβόλαιο για τρία χρόνια, αλλά επιθυμία μου είναι να αλλάξω περιβάλλον. Θέλω να πάω σε μία ομάδα όπου θα αισθάνομαι χαρούμενος και αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει αυτό με την ΑΕΚ, για διάφορους λόγους.

Αυτό που με έχει πληγώσει περισσότερο είναι πως με έχουν κατηγορήσει για απειθαρχία και έλλειψη επαγγελματισμού. Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Αγγλία

".

Για το αν θεωρεί την φετινή σεζόν αποτυχημένη ο Εντίνιο είπε:

" Μπορεί να χάσαμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε ακόμη μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου απέναντί τους.

Παράλληλα έχουμε μπροστά μας τα play-offs και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη θέση για τα προκριματικά του Champions League. Αν δεν πετύχουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο, τότε ναι, η σεζόν θα είναι αποτυχημένη

".

Για την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας και τον Κάρλος Κεϊρός δήλωσε:

" Τα λόγια του ενθαρρύνουν κάθε παίκτη. Μου έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνισή μου και τόνωσε την ψυχολογία μου. Μου είπε να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να με καλέσει ξανά".








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ