ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντμίλσον για... killer

Εντμίλσον για... killer
εντμιλσον

Το όνομα του Εντμίλσον προστέθηκε στη λίστα των... killers για την άμυνα των "πρασίνων". Οι υπόλοιποι (vid)

Ο πρώην αμυντικός της Λιόν, της Μπαρτσελόνα και της Βιγιαρεάλ, ζητά συμβόλαιο περίπου 95.000 ευρώ μηνιαίως, ένα ποσό που μπορούν να του δώσουν οι πράσινοι. Από την πλευρά της η Παλμέιρας δεν έχει πρόβλημα να γίνει η μεταγραφή και μάλιστα δεν έχει τρελές απαιτήσεις προκειμένου να παραχωρήσει τον παίκτη. Αυτό συμβαίνει γιατί το συμβόλαιο του Εντμίλσον λήγει σε ένα χρόνο και ο παίκτης πρέπει να πάρει 1,7 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει να αποφύγει να τους δώσει, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο εκπρόσωπος του πρώην διεθνή Βραζιλιάνου, Ζοζέ Φουέντες, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: " Δεν έχω ακούσει κάτι από τον Παναθηναϊκό, αλλά αν το ενδιαφέρον αποκτούσε συγκεκριμένη μορφή, θα εξέταζα την πρόταση με προσοχή".

Η λίστα των... killers

Η αναζήτηση του αμυντικού "killer" έχει ήδη ξεκινήσει από τον Κώστα Αντωνίου με τη λίστα να περιλαμβάνει ήδη κάποια ονόματα, που είχαν απασχολήσει το "τριφύλλι" και στο πρόσφατο παρελθόν. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο πρώην "πράσινος" Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος πλέον δεν βρίσκει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στη Λίβερπουλ και υπάρχει η σκέψη απόκτησής του, έστω και με τη μορφή δανεισμού στην αρχή.

Φυσικά τα ονόματα που δεν λείπουν από τη λίστα είναι αυτά των "Ρώσων" Γιαν Ντούριτσα της Λοκομοτίβ Μόσχας και Μάρτιν Γίρανεκ της Σπαρτάκ Μόσχας, με τον δεύτερο να μένει ελεύθερο σε δύο εβδομάδες και να αποτελεί ίσως την οικονομικότερη λύση.

Οι υπόλοιπες τρεις λύσεις έρχονται από την ιταλική αγορά, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος έχει γνώση του τι εστί ελληνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι ένας παίκτης τον οποίο ο Νίκος Νιόπλιας γνωρίζει καλά. Άλλοι υποψήφιοι είναι ο Κάχα Καλάτζε της Μίλαν και ο Μάρκο Ματεράτσι της Ίντερ, που σίγουρα είναι δύσκολες και ακριβές περιπτώσεις.

Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Κριστόφ Μέτσελντερ, του Γερμανού αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος δεν βλέπει ποτέ ενδεκάδα στη "βασίλισσα" και σίγουρα έχει στο μυαλό του το προσεχές Μουντιάλ. Επομένως θα αναζητήσει κάπου αλλού το μέλλον του, προκειμένου να έχει ελπίδες να βρεθεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Στα υπ' όψιν και ο Παλέτα

Εκτός των προαναφερθέντων, ο Παναθηναϊκός μιλάει και με τον Αργεντινό Γκάμπριελ Παλέτα της Μπόκα Τζούνιορς. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Εντουάρντο Γκάμαρνικ, ο οποίος μίλησε στο " www.prasinanea.gr ".

Συστάσεις ενόψει τιμωρίας

Συστάσεις για σωστή συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς της Πέμπτης με την Ντιναμό έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά η "πράσινη" ΠΑΕ αναφέρει:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Dinamo Bucuresti, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (χρήση laser, πυροτεχνημάτων και καπνογόνων).

Για το λόγο αυτό, τους καλούμε να υποστηρίξουν την ομάδα μας, αλλά και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.

Επισημαίνεται τέλος ότι η κατά το δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο θα διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία εισόδου στις κερκίδες και τη συνολικότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.



"

Φοβερό γκολ του Εντμίλσον στην αναμέτρηση Βραζιλία-Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ 2002:


























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ