ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έντρικ: "Είμαι πολύ χαρούμενος, παίζω με παίκτες που έβλεπα μόνο σε βιντεοπαιχνίδια"

Ο Έντρικ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ στο Μπερναμπέου
Ο Έντρικ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ στο Μπερναμπέου © 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Έντρικ έκανε ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρεάλ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ομάδα, και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για όλο αυτό που ζει στη Μαδρίτη.

Ο Έντρικ δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου κι αυτό γιατί ο Κάρλο Αντσελότι τον έριξε στο ματς στο 86' στη θέση του Κιλιάν Εμπαπέ κι ο 18χρονος σκόραρε το πρώτο του γκολ με την ομάδα στο 90+6'.

Το wonderkid της Βραζιλίας έγινε σε ηλικία 18 ετών και 35 ημερών ο νεαρότερος ξένος ποδοσφαιριστής που βρήκε δίχτυα με τους "μερένγκες" στη La Liga και στις δηλώσεις του εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνεια του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι έχει περάσει δύσκολα.

"Νομίζω ότι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Παίξαμε εδώ με τις οικογένειές μας να μας παρακολουθούν. Κερδίσαμε 3-0, με την οικογένειά μου εδώ, που ξέρουν πόσο σκληρά έχω δουλέψει κι υποφέρει, όπως έχουν υποφέρει κι εκείνοι επίσης.

Ο κόσμος με επέκρινε, το ίδιο και την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Όλοι έχουμε περάσει πολλά και αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή είναι υπέροχο

Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αλήθεια, είχα παίξει ήδη εδώ στο Μπερναμπέου με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, μπόρεσα να βάλω ένα γκολ... αλλά δεν ήταν με τη Ρεάλ. Σήμερα ήταν το ντεμπούτο μου με τη Ρεάλ.

Είμαι άφωνος. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω τον Θεό για όλα όσα μου έχουν συμβεί. Πάντα προσπαθούσα να κερδίζω για τον λαό της Βραζιλίας, αλλά τώρα και για τον λαό της Ισπανίας και πάντα θέλω να δίνω ένα σόου γι' αυτούς για να το απολαμβάνουν.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι με αυτούς τους παίκτες, τους οποίους είχα δει μόνο σε βιντεοπαιχνίδια, είναι πολύ σημαντικό για μένα", είπε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του αγώνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ