ΑΓΓΛΙΑ

Εντυπωσίασε ο Μπέκαμ

Εντυπωσίασε ο Μπέκαμ
New Image

Μετά την εντυπωσιακή σε απόδοση επιστροφή του Ντεϊβιντ Μπέκαμ στην εθνική Αγγλίας Στιβ Μακ Λάρεν τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτη που αγωνίζεται στην πλευρά του στον κόσμο

Η επιστροφή του Μπέκαμ σημαδεύτηκε από την μπαλιά του προς τον Τέρι στο 68' με τον αμυντικό της Τσέλσι να δίνει το προβάδισμα στην Αγγλία, στο νεότευκτο Γουέμπλεϊ.
Ο Μπέκαμ εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει στην εθνική και στους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2008, κάνοντας την αρχή στον αγώνα με αντίπαλο την Εσθονία. Ο Άγγλος διεθνής είχε υποστεί πολύμηνο αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.

" Ο Ντέιβιντ επέστρεψε στην εθνική γιατί παίζει καλά. Όταν είναι σε φόρμα είναι ο καλύτερος στην θέση του στον κόσμο. Το απέδειξε αυτό σήμερα. Η μπαλιά του στον Τέρι ήταν τέλεια. Κρίμα που δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Υπήρχε μεγάλη κουβέντα γύρω από το όνομα του, αλλά διάλεξα τον Μπέκαμ για τις δυνατότητές του και όχι για το όνομα που φέρει. Από την αρχή της σεζόν έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και άξιζε αυτή την κλήση. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης και τίποτα περισσότερο", τόνισε σε δηλώσεις του ο ΜακΛάρεν.



TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ