EURO

Εντυπωσιασμένος με Κέιν και ο Ρούνεϊ

Εντυπωσιασμένος με Κέιν και ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να σκοράρει τόσο γρήγορα στο ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας ο Χάρι Κέιν ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία για τη σπουδαία φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία.

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε μόλις 79'' μετά την είσοδό του στο χορτάρι του Γουέμπλεϊ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας απέναντι στη Λιθουανία και ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν θα μπορούσε να κρύψει το θαυμασμό του για τον άνθρωπο που τον αντικατέστησε στο παιχνίδι.

"Πραγματικά είναι κάτι το εκπληκτικό. Επικρατεί ένας ενθουσιασμός σε όλη τη χώρα και μπορείς να την αισθανθείς. Όταν μπήκε στο ματς έβλεπες πως όλοι ήθελαν να αγωνιστεί και είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία του.

Είναι ένας συναρπαστικός παίκτης", τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του για τον φορ της Τότεναμ ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, και συνέχισε:

Εντυπωσιασμένος με Κέιν και ο Ρούνεϊ

"Όταν έγινα αλλαγή του είπα "Μπες στο γήπεδο και σκόραρε όμως δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να σκοράρει τόσο γρήγορα.

Νομίζω ότι υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να του πω για να τον βοηθήσω αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τα μάθεις μόνο σου και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει σε ένα με δύο χρόνια.

Προφανώς είναι λίγο πιο μεγάλος και πιο σοφός απ'ότι ήμουν εγώ όταν έκανα το ντεμπούτο μου, σε ηλικία 16 ή 17 ετών".

Εντυπωσιασμένος με Κέιν και ο Ρούνεϊ

Όσον αφορά στο επικείμενο σπουδαίο φιλικό της Αγγλίας με την Ιταλία στο Τορίνο (31/3), ο 29χρονος άσος δήλωσε: "Αυτό το παιχνίδι θα μας δείξει πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε ως ομάδα.

Φυσικά και θέλω να παίξω κόντρα στην Ιταλία, για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να βγω στο ματς με την Λιθουανία! Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις για τη χώρα σου. Πάντα θέλω να παίζω".

Αγγλία - Λιθουανία 4-0

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ