ΙΝΤΕΡ

Εντυπωσιασμένος με Παλέρμο ο Μουρίνιο

Εντυπωσιασμένος με Παλέρμο ο Μουρίνιο
Μουρίνιο-Ίντερ

"Είπα στον Τζένγκα να περιμένει! Έχω συμβόλαιο ως το 2013", είπε ο Μουρίνιο μετά το 5-3 με Παλέρμο (vid)!

"Προφανώς είμαι λίγο στενοχωρημένος και ενοχλημένος, καθώς αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίτερα, όμως μερικές φορές η ομάδα χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της και δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν το θέμα τούτη τη φορά.

Προτιμώ να λέω ότι η Παλέρμο είχε μία φανταστική αντίδραση, ότι ο Τζένγκα πίστεψε ότι θα μπορούσε να χάσει με έξι ή επτά τέρματα, οπότε τα έπαιξε όλα για όλα για να δει τι θα συμβεί", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "νερατζούρι" και συνέχισε:

"Η ομάδα ήταν πιο συμπαγής με τον Τιάγκο Μότα και καταλήξαμε στο θεαματικό 5-3. Προφανώς ως προπονητής δεν μου αρέσει να χάνω στο δεύτερο ημίχρονο με 3-1, όμως πήραμε τους τρεις πόντους.

Είναι παράξενο, αφού συνήθως η ομάδα που χάνει με 4-0 προσπαθεί να μη δεχτεί και άλλα γκολ, όμως αυτοί πάλεψαν και μας δημιούργησαν προβλήματα.

Είναι φυσιολογικό το μυαλό σου να ταξιδεύει στο επόμενο ματς, αλλά το παράλογο στοιχείο εδώ ήταν η συμπεριφορά της Παλέρμο. Τώρα είμαστε τέσσερις πόντους μπροστά στη βαθμολογία".



Για το τέλος, ο "special one" δεν θα μπορούσε να μην κάνει ειδική αναφορά στον Βάλτερ Τζένγκα: παραμονή του αγώνα στο "Τζουζέπε Μεάτσα" τον είχε χρίσει διάδοχό του στην Ίντερ ενώ μετά το τέλος του επανέλαβε αυτή την άποψη...

"Είπα στον Τζένγκα να περιμένει! Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013, θα βελτιωθεί και θα ωριμάσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα τον συστήσω στον πρόεδρο".


Υπενθυμίζεται ότι ο νυν τεχνικός της Παλέρμο είναι ένα από τους μεγαλύτερους γκολκίπερ στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου ενώ έχει γράψει χρυσές σελίδες με την Ίντερ, την εστία της οποίας υπερασπίστηκε για 12 συνεχόμενα χρόνια, από το 1982 μέχρι το 1994.














TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ