ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εντυπωσιασμένος ο Λεντέσμα

Εντυπωσιασμένος ο Λεντέσμα
λεντεσμα

Ικανοποιημένος απο την εικόνα των ερυθρολεύκων στο φιλικό με την Μαγιόρκα έμεινε ό Κριστιάν Λεντέσμα

Ο 28χρονος Αργεντίνος παρακολούθησε το φιλικό απο την τηλεόραση και σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal News", έμεινε ικανοποιμένος απο την απόδοση της νέας του ομάδας.
"Το παιχνίδι του Ολυμπιακού μου άρεσε. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο πρώτο 20λεπτο. Είχε κίνηση και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα έπαιξε καλά σαν σύνολο, μου άφησε καλές εντυπώσεις και είμαι σίγουρος πως με το πέρασμα του χρόνου και με τη δουλειά που θα πρέπει να κάνουμε ο καθένας και όλοι μαζί η απόδοση μας θα βελτιωθεί", είπε μεταξύ άλλων ο "λύκος".

Όταν ρωτήθηκε αν ξεχώρισε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, ο σκληροτράχηλος μέσος αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: "Όλοι οι παίκτες πήγαν καλά. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιους. Σε μια καλή ομάδα άλλωστε παίζει ρόλο το σύνολο".


Για την απόδοση των συμπατριωτών του, Νούνιες και Γκαλέτι μίλησε με πολύ καλά λόγια τονίζοντας: "Είχαν και οι δύο πολύ καλή απόδοση, μου άρεσαν. Είναι πολύ καλοί παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Ο κορυφαίος μέσος του Αργεντίνικου πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, δεν μπόρεσε να κρύψει την ανυπομονησία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα δηλώνοντας:

"Οι πρώτες μου εντυπώσεις απο τον Ολυμπιακό, βλέποντας τον αγώνα με την Μαγιόρκα, είναι πολύ καλές. Μακάρι να ήμουν και εγώ παρών και να έπαιζα. Τώρα ανυπομονώ να γυρίσει η ομάδα και να αρχίσω να μπαίνω στο κλίμα και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Σίγουρα θα με βοηθήσει πολύ η παρουσία των συμπατριωτών μου, αλλά και των παικτών που μιλάμε την ίδια γλώσσα".







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ