ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφές με τον Καβιέδες

Επαφές με τον Καβιέδες
Καβιέδες

Επαφές με τον Καβιέδες έχει το "τριφύλλι" σύμφωνα με τον ατζέντη του. Βίκτορ:"Νοοτροπία νικητή"

Ο επικεφαλής της ομάδας των επιχειρηματιών που έχουν τα δικαιώματα παικτών από τον Ισημερινό, Ντάνι Γουόκερ με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal", υποστήριξε ότι υπάρχουν επαφές με το "τριφύλλι" αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση.

" Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, ωστόσο είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον παίκτη μας", ανέφερε χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα στην τελική ευθεία μπαίνει και η υπόθεση Σάλβα καθώς ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσει αν τελικά θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς την Μάλαγα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Τσίγκας η επιστροφή

Στην Παιανία επιστρέφει πάντως μετά από έξι μήνες επιστρέφει ο Θανάσης Τσίγκας. Ο εκπρόσωπος του Έλληνα επιθετικού συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και αποφάσισαν την λύση του συμβολαίου του 24χρονου άσου μετά από αίτημα του Τσίγκα λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων της ομάδας προς τον ίδιο.

Έτσι οι "πράσινοι" αποκτούν μία ακόμη λύση στην επίθεση μετά από αυτή την εξέλιξη και ο Θανάσης Τσίγκας τόνισε ότι θέλει να δουλέψει σκληρά και να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί στο "τριφύλλι".

Συστάσεις απο Μουνιόθ

Την Τετάρτη ο Βίκτορ Μουνιόθ βρήκε αφορμή απο ένα περιστατικό με τον Εμπέντε στον αγώνα με την Καλαμαριά ώστε να κάνει συστάσεις στους παίκτες, τονίζοντας οτι θέλει να δει περισσότερο ομαδικό πνεύμα απο εδώ και πέρα.

Την Πέμπτη ο Ισπανός τεχνικός "έσφιξε" ακόμη περισσότερο τα "λουριά", ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες οτι: "Θα έρχεστε τριάντα λεπτά πριν απο την προπόνηση. Αυτό γίνεται στις μεγάλες και σοβαρές ομάδες. Όσοι καθυστερούν θα εισηγηθώ να πληρώνουν πρόστιμο" δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

" Στις αποστολές θα είσαστε ντυμένοι ομοιόμορφα. Δεν θέλω όταν είμαστε κάπου να μιλάτε στο τηλέφωνο, γιατί δεν είναι ωραία εικόνα για ομάδα. Αν θέλετε να μιλήσετε θα το κάνετε μόνο όταν είμαστε στο πούλμαν".



Βίκτορ:"Νοοτροπία νικητή"

Στο μεταξύ ο Βίκτορ Σάντσεθ με συνέντευξη του στο "Παναθηναϊκό Τριφύλλι" τονίζει ότι μία ομάδα για να πάρει τίτλους χρειάζεται να έχει την νοοτροπία του νικητή.

" Πρέπει να σου γίνει εμμονή να κερδίζεις, όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στις προπονήσεις. Κάθε άσκηση, κάθε προσπάθεια, πρέπει να γίνεται με σκοπό τη νίκη. Να σκέφτεσαι μόνο αυτό. Και, βέβαια, να δουλεύεις πολύ", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους δεν έκρυψε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA είναι ο διακαής του πόθος ."Ήρθα σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους, παίζει σε υψηλό επίπεδο και... θέλω να πάρω και το ΟΥΕΦΑ, που λείπει από τη συλλογή μου".

"Αλλάξαμε με τον Μουνιόθ"

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βίκτορ Μουνιόθ δηλώνει:" Με την έλευση του Μουνιόθ αλλάξαμε πολύ. Τουλάχιστον κατά 180 μοίρες. Έχει άλλο τρόπο δουλειάς, τον ισπανικό. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει νοοτροπία νικητή.

Υπήρξε μεγάλος παίκτης, με διακρίσεις, και θέλει να κερδίζει. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν η βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς της ομάδας".

Τέλος ο Ισπανός αναφέρεται και στις εγκαταστάσεις της Παιανίας λέγοντας :"Πραγματικά όλα είναι τέλεια. Τέτοιες εγκαταστάσεις δεν είχαμε ούτε στη Ρεάλ όταν έπαιζα εκεί. Όλα είναι τέλεια και ευχαριστώ τους πάντες για τη βοήθεια που μου προσέφεραν".

Μπάκε: "Δημόσια συγνώμη"
Κάποια δημοσιεύματα του Ελληνικού Τύπου ήθελαν τον Χανς Μπάκε να κάνει αρνητικές δηλώσεις για το έμψυχο υλικό του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός τεχνικός λοιπόν επικοινώνησε με την "πράσινη" ΠΑΕ και με δήλωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας επιθυμεί ο εν λόγω δημοσιογράφος να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπάκε
"Είναι εξοργιστικά αυτά που βλέπω να γράφονται. Από την στιγμή που έφυγα από την ομάδα, ουδέποτε μίλησα για τον Παναθηναϊκό σε Έλληνες, Σκανδιναβούς ή σε οποιονδήποτε δημοσιογράφο. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο γράφονται αυτά και είμαι εξοργισμένος γιατί έφυγα μεν από την ομάδα, διατήρησα δε μια πολύ καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη της κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Δεν ξέρω τι σκοπό εξυπηρετούν αυτά που γράφονται αλλά προκαλώ δημόσια όποιον υπογράφει άρθρα με δηλώσεις μου, να έρθει να με συναντήσει κατά πρόσωπο και να μου εξηγήσει γιατί τα έγραψε αυτά. Το ελάχιστο που απαιτώ από τον δημοσιογράφο που έγραψε αυτά τα πράγματα είναι μια δημόσια συγνώμη".





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ