ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφές στα Χανιά εν όψει των εκλογών

Επαφές στα Χανιά εν όψει των εκλογών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην πόλη της Κρήτης και είχαν συναντήσεις με στελέχη της Ένωσης και με παράγοντες ομάδων, με φόντο τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Στο περιθώριο του ζητήματος που έχει δημιουργηθεί με το πρόγραμμα των play offs και τον ορισμό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν άρει το ενδιαφέρον τους από τις εκλογές που θα διεξαχθούν στην ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο.

Σε συντονισμό με τους διοικούντες την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στελέχη του Τριφυλλιού επισκέφτηκαν την Πέμπτη (12/5) τα Χανιά και είχαν επαφές με μέλη της ΕΠΣ και παράγοντες ερασιτεχνικών ομάδων. Πρόκειται για μία περίπλοκα εκλογική Ένωση, που εφόσον κερδηθεί, θα στείλει και συμβολικά μηνύματα.

Στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο, η συμμαχία των τριών θα στηρίξει τον νυν πρόεδρο, Γιώργο Βούρβαχη, ενώ ο αντίπαλος είναι ο πρώην πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης, ο οποίος έχει την υποστήριξη του Ολυμπιακού.

Εξυπακούεται πως η "μεγάλη εικόνα" είναι οι εκλογές της ΕΠΟ και η ανάδειξη του νέου προέδρου, αφού ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δίνουν μάχη για να ανατρέψουν τους συσχετισμούς που ευνοούν τον έλεγχο της Ομοσπονδίας από τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ περιμένουν τον ορισμό των διαιτητών του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των play offs, διαφορετικά έχει δοθεί εντολή στη νομική υπηρεσία να προετοιμάσει αγωγή σε βάρος της ΚΕΔ και της διοίκησης της ΕΠΟ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ