ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφές Ταυλαρίδη με διοίκηση και Νιόπλια

Επαφές Ταυλαρίδη με διοίκηση και Νιόπλια
ταυλαριδης

Για επαφές του Στάθη Ταυλαρίδη με διοίκηση και Νιόπλια μιλούν οι Γάλλοι. Χωρίς "Ρούκα" με Εργοτέλη

Συναντήθηκε και με διοίκηση και με Νιόπλια

Το φλερτ Παναθηναϊκού και Ταυλαρίδη συνεχίζεται αφού σύμφωνα με την "Le Progres", οι δύο πλευρές κατά τη διάρκεια των γιορτών είχαν επαφές. Μάλιστα μιλούν πιο συγκεκριμένα πως ο Ελληνας αμυντικός της γαλλικής ομάδας συναντήθηκε τόσο με τους διοικούντες του Παναθηναϊκού όσο και με τον Νίκο Νιόπλια.

Παράλληλα σύμφωνα με τους Γάλλους ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει μόλις 6 συμμετοχές φέτος με την Σεντ Ετιέν στο γαλλικό πρωτάθλημα κάτι που τον απασχολεί έντονα αφού ήθελε περισσότερη "δράση" και για τον λόγο αυτό σκέφτεται να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ακόμα τονίζουν πως το "τριφύλλι" εξετάζει την περίπτωσή του και αναδεικνύουν το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που δεν αποκλείεται να βοηθήσει αφού οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας να βάλουν και χρήματα στο ταμείο τους αν παραχωρηθεί τώρα ο παίκτης.

Χωρίς Ρουκάβινα με Εργοτέλη

Ούτε την Κυριακή προπονήθηκε ο Αντε Ρουκάβινα και θα τεθεί εκτός πλάνων από το ματς της Τετάρτης με τον Εργοτέλη. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις και ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Ετσι, ο Αντε Ρουκάβινα θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Εργοτέλη. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Σε ότι αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας έχοντας αντίπαλο τις καιρικές συνθήκες αφού φυσούσε δυνατός αέρας.

Ακολούθως έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα, σέντρες-σούτ με ταχύτητες και τέλος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας δίτερμα εναλλάξ.

Λύση στα δικαστήρια με Τεν Κάτε

Το όνομα του Χενκ Τεν Κάτε παραμένει στην επικαιρότητα, αφού οι "πράσινοι" και ο Ολλανδός προπονητής δεν έχουν τελειώσει τις μεταξύ τους επαφές. Οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει για την αποζημίωση που έχει λαμβάνειν ο 56χρονος προπονητής, καθώς ζητάει 1.000.000 ευρώ και ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει λιγότερα.

Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να εισπράξει όλο το ποσό που αξιώνει για τη λύση του συμβολαίου του κάτι που θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Δανεικός ναι, πώληση όχι για Κλέιτον

Αρνητικά απάντησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πρόταση της Ανόρθωσης για δανεισμό του Κλέιτον, μετά και την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου. Ο κυπριακός σύλλογος δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του "τριφυλλιού" και παρόλο που τα είχε βρει με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό τελικά δεν η συμφωνία δεν επιτεύχθει.

Παράλληλα στην ενημέρωση των "πράσινων" για να δοθεί δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα με υποψήφιες τον Ηρακλή ή την Λάρισα, ο Σίλβα Κλέιτον έδειξε αντίθετος στάση η οποία δυσαρέστησε τους ιθύνοντες της ομάδας.



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ