ΑΡΗΣ

Επαφή με νομικούς και ΑΜΚ

Επαφή με νομικούς και ΑΜΚ
Ηλιάδης

Η ΚΜΑ μετά την απόρριψη της αίτησης από το Πρωτοδικείο υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 θα έχει συνάντηση με τους νομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Μετά την απόρριψη της αίτησης από το Πρωτοδικείο υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 η ΚΜΑ θα έχει συνάντηση με τους νομικούς που χειρίζονται την υπόθεση. Κλειδί η ΑΜΚ.

Αφού ενημερωθούν όλα τα μέλη του Δ.Σ. μεταξύ των οποίων τη στιγμή αυτή υπάρχει διαφορά απόψεων για την επόμενη μέρα αναμένεται να τοποθετηθούν και επίσημα ενώ δεν αποκλείεται να συγκαλέσουν και έκτακτη Γ.Σ.Σημαντικό ρόλο εν τω μεταξύ αναμένεται να παίξει η ΑΜΚ της ΠΑΕ Άρης που μπορεί να έχει ανοίξει εδώ και περίπου τρεις μήνες και ολοκληρώνεται σε δέκα μέρες αλλά κανείς δεν έχει συμμετάσχει μέχρι στιγμής.

Κάτι που φαίνεται να μέτρησε στην χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου καθώς η πλευρά του Άρη είχε κάνει λόγο για επιπλέον κέρδη 7 εκ. ευρώ με αποτέλεσμα ανάλογη τύχη να έχει και η έφεση που θα κατατεθεί αν στο μεσοδιάστημα δεν εισρεύσει ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ.

Επόμενο είναι το βάρος σε πρώτη φάση να πέφτει στις πλάτες του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, που και ενώπιον του δικαστηρίου είχε υποστηρίξει ότι θα συμμετάσχει και αυτός στην ΑΜΚ.

Κάτι που την στιγμή αυτή καλείται να το κάνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εξάλλου οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 από την πρώτη στιγμή είχανε στηριχθεί στην κάλυψη του ΑΜΚ.

Κι αυτό ώστε να πειστεί το δικαστήριο για την επιτυχία του πλάνου βιωσιμότητας και την κάλυψη του ελλείμματος μεταξύ εσόδων και εξόδων της τάξης των 800.000 ευρώ για τη φετινή χρήση. Όπως και να έχει πλέον τα χρονικά περιθώρια δείχνουν να έχουνε στενέψει σημαντικά και απαιτούνται πράξεις μέσω ρευστού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ