ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφή Βέλιτς-Μπενάλιο

Επαφή Βέλιτς-Μπενάλιο
ΜΠΕΝΑΛΙΟ

Επαφή Βέλιτς-Μπενάλιο στην Ελβετία. Τέλος από το "τριφύλλι" και οι Εμπεντε, Θεοδωρίδης.

Πληροφορίες του SPORT 24 από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάσμινκο Βέλιτς συναντήθηκε με τον υψηλόσωμο γκολκίπερ της Νασιονάλ, στην Ελβετία και οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από την συμφωνία.
Την ίδια ώρα, η τοπική εφημερίδα της Μαδέιρα "Jornal da Madeira", υποστηρίζει πως ο διεθνής πορτιέρο φέρεται να κοστολογείται στο 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά οι ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας επιδιώκουν την αγορά του 70% των δικαιωμάτων του έναντι ενός ποσού της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το πιο σημαντικό όμως "αγκάθι" της υπόθεσης μοιάζει να είναι η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Πόρτο που θέλει να αποκτήσει τον 23χρονο. Πάντως τα περισσότερα πορτογαλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης θεωρούν ότι ο Μπενάλιο θα προτιμήσει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Σκούπα... εν συνεχεία


Ο χορός των αποδεσμεύσεων και του ξεσκαρταρίσματος στο "τριφύλλι" όσον αφορά το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Επόμενοι στην λίστα οι Εμπεντε, Θεοδωρίδης με τον πρώτο να αντιδράει.

Μετά τις αρχικές επαφές με τους Μπόβιο, Βίκτορ, Μπίσκαν και την αποδέσμευση των Χαραλαμπίδη, Αντριτς και Κώτσιου που ενημερώθηκαν από τον Γιάσμινκο Βέλιτς ότι δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας χρονιάς, την "σκυτάλη" πήραν την Παρασκευή δύο άλλοι παίκτες.

Ο Πιερ Εμπεντε και ο Γιώργος Θεοδωρίδης ενημερώθηκαν με την σειρά τους από τον κ. Βουτσαρά (απόντως του κ. Βέλιτς που είναι στο εξωτερικό για μεταγραφή) πως δεν υπολογίζονται στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας έδειξε έκπληκτος από όσα άκουσε και έδειξε ιδιαίτερα στεναχωρημένος από την τροπή του θέματος (αφού ήταν βασικός), σε αντίθεση με τον Θεσσαλονικιό μέσο που φέρεται να το είχε πάρει απόφαση λόγω των λίγων ευκαιριών που του δόθηκαν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο γκολκίπερ των "πράσινων" είχε συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα ενώ ο αριστεροπόδαρος παίκτης για δύο, και αναμένεται να τα λύσουν στις αρχές της προσεχής εβδομάδας.

Πλέον σε εκκρεμότητα παραμένουν τα θέματα των Μπόβιο, Βίκτορ και Δάρλα ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείουμαι και κάποιο άλλο όνομα -έκπληξη- για να αποχωρήσει από τους "πράσινους".

Μουνιόθ: "Μην διστάσετε να με πάρετε..."


Στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, πριν την συνέντευξη Τύπου του κ. Μουνιόθ, ο 50χρονος τεχνικός χαιρέτησε με ένα σύντομο μήνυμα και εμφανώς απογοητευμένος τους ποδοσφαιριστές του.

" Μην διστάσετε να με πάρετε ότι ώρα θέλετε τηλέφωνο. Οποιος θέλει κάτι από εμένα το έχει το κινητό του ο κ. Παπαβασιλείου. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία όλο το διάστημα που ήμασταν μαζί..." είπε ο κ. Μουνιόθ.

Ο Ισπανός τεχνικός πάντως στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του στην Παιανία, ολοκληρώνοντας είπε ότι στέλνει τις ευχές του στον μασέρ της ιατρικής ομάδας, Πολύβιο Κυρίτση που παντρεύονταν σήμερα.

Αξίζει να συμπληρώσουμε ότι εκτός από τους εκπροσώπους του Τύπου και τους υπαλλήλους της "πράσινης" ΠΑΕ την ομιλία του 50χρονου, παρακολούθησαν οι Αντριτς, Εμπεντε, Κώτσιος, Θεοδωρίδης, Μάντζιος και Λεοντίου.

Ωρα για διακοπές...

Την τελευταία τους προπόνηση για την φετινή χρονιά πραγματοποίησαν οι παίκτες του "τριφυλλιού" την Παρασκευή το πρωί. Οι "πράσινοι" μετά από το ζέσταμα έκαναν διάφορες ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας. Ατομικά προπονήθηκαν οι Βίκτορ Σάντσεθ, Θανάσης Τσίγκας και Φίλιππος Δάρλας.




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ