ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επαγγελματίας ο Τσατσόπουλος στον Ατρόμητο

Επαγγελματίας ο Τσατσόπουλος στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την Πέμπτη την υπογραφή συμβολαίου με τον 21χρονο Δημήτρη Τατσόπουλο που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ο Ατρόμητος προχώρησε στην προώθηση ενός παιδιού από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα υπογράφοντας συμβόλαιο με τον 21χρονο Δημήτρη Τσατσόπουλο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από το 2013 βρίσκεται στις ακαδημίες της ομάδας του Περιστερίου και την Πέμπτη υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο νεαρός επιθετικός αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή που ήταν ένας από τους στόχους του από τη στιγμή που βρέθηκε στον Ατρόμητο.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που «εκπαιδεύτηκε» και αναδείχθηκε στα Τμήματα Υποδομής, ανήκει από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της επαγγελματικής ομάδας.

Είναι ο Δημήτρης Τσατσόπουλος ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στοatromitosfc.grτα εξής:
«Ένας από τους στόχους που είχα, όταν ήρθα στον Ατρόμητο πραγματοποιήθηκε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Έγινε ένα βήμα και το επόμενο είναι να δουλέψω σκληρά και να δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην επαγγελματική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους ανθρώπους του Ατρόμητου που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον προπονητή μου κύριο Κορακάκη για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω».

Ο Τσατσόπουλος (γεννήθηκε 12 Απριλίου 1996) ήρθε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2013 από το Λουτράκι και εντάχθηκε αμέσως στην ομάδα Κ2Ο της οποίας αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Το μέλλον είναι πλέον στα πόδια του!. Του το ευχόμαστε!".

ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΕΛΑ

Εν τω μεταξύ καθαρά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Βαγγέλης Πλατέλας ο οποίος αποχώρησε με διάσειση από το παιχνίδια της Τετάρτης κόντρα στην Λαμία. Η τομογραφία δεν έδειξε το παραμικρό και ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Κορακάκη.

Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Αποθεραπεία και spa στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας που αγωνίστηκαν εναντίον της Λαμίας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Κορακάκη και των συνεργατών του.

Με διάσειση αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι ο Βαγγέλης Πλατέλλας έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο του. Επειδή ένιωθε ζαλάδες μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για να υποβληθεί σε τομογραφία που αποδείχθηκε «καθαρή» κι επέστρεψε σπίτι του. Σήμερα έκανε μόνο spa.

Αύριο το μεσημέρι η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναιτωλικό και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα γευματίσει στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο".

Χειρουργήθηκε ο Ευθυμιάδης

Σε εγχείρηση χιαστών από τονdrΝίκο Πισκοπάκη υποβλήθηκε χθες στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 Στέλιος Ευθυμιάδης ο οποίος τραυματίστηκε στην πρώτη του προπόνηση!

Στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Τόλης Αποστόλου ο οποίος του πρόσφερε μια φανέλα και του μετέφερε τις ευχές όλης της «οικογένειας» του Ατρόμητου για καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Επαγγελματίας ο Τσατσόπουλος στον Ατρόμητο
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ