ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπαιξε μπάλα στο Ντουμπάι ο Τέρι!

Έπαιξε μπάλα στο Ντουμπάι ο Τέρι!
Τέρι-Ντουμπάι

Ο Τζον Τέρι όχι μόνο έσωσε το γάμο του στο Ντουμπάι αλλά βρήκε και χρόνο να παίξει... ποδόσφαιρο (pics+vid)!

Το ταξίδι του 29άχρονου αρχηγού της Τσέλσι στο Ντουμπάι και οι τέσσερις συνολικά ημέρες παραμονής του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, με τον Τέρι να περνάει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη γυναίκα του, να έχει την ευκαιρία να μοιραστεί αρκετές ώρες με τα δίδυμα της οικογένειας, αλλά και να βρίσκει χρόνο να παίξει μέχρι και μπάλα!
Το κλίμα μέσα στην οικογένεια Τέρι ήταν τόσο καλό ώστε ο "JT" να ξεκλέψει χρόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο για να παίξει ποδόσφαιρο ξυπόλυτος και ημίγυμνος, με την αγγλική "Sun" να καταγράφει μάλιστα κάθε του κίνηση, δημοσιεύοντας την Τρίτη φωτογραφίες με τον "ξεχωριστό" αυτό ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά και βγάζοντας στη δημοσιότητα βίντεο μέσω της ιστοσελίδας της.

Το ίδιο μέσο μάλιστα υποδέχτηκε το ζευγάρι Τέρι-Πουλ στο αεροδρόμιο του Χίθροου το βράδυ της Δευτέρας κατά την επιστροφή του από το Ντουμπάι, όπου και ξεκαθάρισαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ισχυρό δέσιμό τους.

"Ξέρω πως νιώθουμε ο ένας για τον άλλο και αυτό είναι το σημαντικότερο. Ποτέ δεν έχει κλονιστεί η σχέση μας. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι", δήλωσε ο Τέρι, με τη γυναίκα του να συμπληρώνει: "Είμαστε πολύ δυνατοί ως ζευγάρι, πάντα ήμασταν. Ο Τζον ήρθε για να δει εμένα και τα παιδιά και απολαύσαμε λίγες ημέρες με ζεστό καιρό".

Να σημειωθεί πως ο Τέρι θα επιστρέψει σήμερα (16/2) στις προπονήσεις των Λονδρέζων και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς της Τσέλσι το Σάββατο κόντρα στη Γουλβς.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ