ΑΡΗΣ

Επανεμφάνιση Βελλίδη

Επανεμφάνιση Βελλίδη
INTIME SPORTS

Ο Μάρκος Βελλίδης όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί και πάλι κάτω από τα δοκάρια του Άρη το απόγευμα της Κυριακής (16/9) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Μία μέρα μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις του Άρη ο Μάρκος Βελλίδης όπως όλα δείχνουνε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι στην βασική ενδεκάδα.

Κάτι που φαίνεται από τις πρώτες σκέψεις του Μάκη Κατσαβάκη για το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Εκτός του Βελλίδη ο Σερραίος τεχνικός του Άρη για την θέση του αριστερού μπακ προσανατολίζεται όπως και πριν από το τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην χρησιμοποίηση του Μανώλη Παπαστεριανού ως αριστερό μπακ.

Στην περίπτωση αυτή ο Μιχάλης Γιαννίτσης θα καθίσει στον πάγκο ενώ ο Κατσαβάκης έχει το δίλημμα με τους δύο Ισπανούς Πουλίδο και Αγκάνθο. Με τον πρώτο για το αν θα πρέπει να τον τοποθετήσει στην άμυνα ή ως χαφ ενώ τον δεύτερο αν θα πρέπει να τον ξεκινήσει ή όχι προτιμώντας τον Γκέσιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ