ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επαρχιακό ντέρμπι πράξη πρώτη

Επαρχιακό ντέρμπι πράξη πρώτη
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επαρχιακό ντέρμπι πράξη πρώτη με την Λάρισα να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα(19:00-ΝΕΤ)

Ο δρόμος για τα ημιτελικά ήταν δύσκολος και για τους δύο αντιπάλους με την ΑΕΛ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να βρίσκεται στους "τέσσερις" και να επιθυμεί αυτή την φορά να πάρει την πρόκριση για τον τελικό και τον "Άγιαξ της Ηπείρου" από την άλλη πλευρά, όντας η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Κυπέλλου να στοχεύει να φτάσει έως το τέλος του δρόμου, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του και την πρόκριση επί του κάτοχου του τίτλου, Ολυμπιακού.
Μέρες 1985

Στην Λάρισα θέλουν να αναβιώσουν οι μέρες του 1985 όταν οι Θεσσαλοί είχαν κατακτήσει το τρόπαιο επικρατώντας στον τελικό του ΠΑΟΚ. Η ΑΕΛ έχει συμμετάσχει σε δύο ακόμη τελικούς αλλά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Πάντως την τελευταία τριετία, διακρίνεται στον δεύτερο τη τάξει θεσμό καθώς το 2004 έφτασε έως τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Ξάνθη και ενώ αγωνιζόταν στην Β΄Εθνική, ενώ την περασμένη σεζόν είχε φτάσει ξανά στα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό.

Έτσι ευελπιστεί ότι η τρίτη απόπειρα για να φτάσει στον τελικό θα είναι και η τυχερή με το σύνθημα "Κύπελλο ξανά στον Πηνειό" να ακούγεται τον τελευταίο καιρό.

Επιστρέφει ο Γαβριλόπουλος

Στον αγωνιστικό τομέα ξεχωρίζει η επιστροφή του Αλέξη Γαβριλόπουλου μετά από τέσσερις μήνες στην αποστολή, ενώ ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Βενετίδη και Φωτάκη. Στην 18αδα που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Κοτσόλης, Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Διγκόζης, Κατσιαρός, Αλεξάνδρου, Φέρστερ,Βενέτης, Νταμπίζας, Μπασιλά, Χατζηλιόντας, Γκούγκα, Κλέιτον, Κόζλεϊ, Αλωνεύτης, Καλαντζής, Γαβριλόπουλος, Αντσουέ.

Η πιο χρυσή σελίδα

Στην αντίπερα όχθη στον ΠΑΣ Γιάννινα "βλέπουν" την μεγάλη ευκαιρία για να γράψουν ιστορία καθώς η πρόκριση στον τελικό θα αποτελέσει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Η ομάδα της Ηπείρου θέλει να γίνει η έκτη επαρχιακή ομάδα μετά τους Πιερικό,Δόξα Δράμας, Καστοριά, Λάρισα και ΟΦΗ που θα φτάσει στον τελικό.

Έχοντας ήδη μάλιστα αποκλείσει τρεις ομάδες από την Σούπερ Λίγκα, το Αιγάλεω, τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, ο "Άγιαξ της Ηπείρου" έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται.

Προβλήματα για Παπακώστα

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Παπακώστας πάντως έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα καθώς στην διάθεση του δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Σαρμιέντο, Τόλιος, Κοντογουλίδης, Τσιγιάννης και ο τιμωρημένος Αντάντο.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Κουβεντάρης, Καραβελίδης, Ντάσιος, Κατερίνης, Κούσας, Λιαπάκης, Ντεκάμπς, Γεωργιάδης, Ρεπέρν, Τάτσης, Μπελά, Καζναφέρης, Γήττας, Μιχαλόπουλος, Ντομορό, Γιουβανέλλης, Σαϊτιώτης, Κάσερες, Τζάνης.

Στο πλευρό του ΠΑΣ θα βρεθούν και 600 φίλοι του που θα ταξιδέψουν από τα Γιάννενα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μιχάλης Γερμανάκος του συνδέσμου Αθήνας.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

28/2: Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-0

14/3:Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα(19:00-ΝΕΤ)






























TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ