ΚΥΠΡΟΣ

Επεισόδια και αναβολή στο ντέρμπι της Λεμεσού

Επεισόδια και αναβολή στο ντέρμπι της Λεμεσού

Το ντέρμπι της Λεμεσού μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος δεν άρχισε ποτέ, με επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από την έναρξή του μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και της αστυνομίας να οδηγούν στην αναβολή του.

Άσχημη ημέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο ήταν η σημερινή (15/9) καθώς το ντέρμπι στην Λεμεσό μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων.

Αυτά έλαβαν χώρα πριν από τη σέντρα μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και της αστυνομίας, με τη συνέχεια να βρίσκει φίλους των φιλοξενουμένων να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και την αστυνομία να τους ζητάει να βγουν εκτός γηπέδου για να περάσουν εκ νέου από έλεγχο.

Μετά από μισή ώρα η πλειονότητα των οπαδών αποχώρησε όμως υπήρχε μία μικρή μερίδα που παρέμεινε στο γήπεδο, με την αστυνομία να ενημερώνει κατόπιν πως το ματς δεν θα αρχίσει από τη στιγμή που δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφαλή διεξαγωγή του

Όσο για την τύχη του αγώνα, αυτή αναμένεται πλέον να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες όπου θα μεταφερθεί το ντέρμπι των δύο ομάδων της Λεμεσού.

Σύμφωνα μάλιστα με τα κυπριακά ΜΜΕ, αμέσως μετά από την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο σημειώθηκαν επεισόδια με πετροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ