ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επεισόδια στην Καβάλα

Επεισόδια στην Καβάλα
ΠΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου hellas online μεταξύ Καβάλας και Άρη, προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια, με την εμφάνιση οπαδών του ΠΑΟΚ! Επεισόδια και στο ημίχρονο

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν εκατό άτομα που φορούσαν ασπρόμαυρες φανέλες και διακριτικά του ΠΑΟΚ, ήρθαν σε σύγκρουση, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της διοίκησης του Άρη, με τους μεμονωμένους οπαδούς των "κιτρινόμαυρων", που βρέθηκαν στην Καβάλα για να παρακολουθήσουν το ματς.
Πολλά αυτοκίνητα έχουν υποστεί ζημιές, ενώ επίθεση δέχτηκε και το αυτοκίνητο του προέδρου της ΠΑΕ Άρη Θανάση Αθανασιάδη, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ προπηλακίσθηκαν.

Φορώντας κράνη επιτέθηκαν σε ταβέρνες και μαγαζιά προκαλώντας αρκετές υλικές ζημιές. Οι ταραχοποιοί μπήκαν μέσα στο γήπεδο, στην διπλανή θύρα που είχαν πάρει εισιτήρια οι οπαδοί του Άρη, εκτοξεύοντας καπνογόνα και σπάζοντας καθίσματα.

Τα δακρυγόνα έπεφταν, επίσης,"βροχή" από την αστυνομία προς το πλήθος που προσπαθούσε να προσεγγίσει το γήπεδο. Στα επεισόδια αναμείχθηκαν και οπαδοί της Καβάλας που ήρθαν σε σύγκρουση με οπαδούς του Άρη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν απούσες αφού δεν υπήρχαν μέτρα τήρησης της τάξης. Aντικείμενα δέχτηκαν οι παίκτες του Άρη κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

Να σημειωθεί πως ορισμένοι οπαδοί του Άρη είχαν τυπώσει προσκλητήρια γάμου(!) για να μπορούν να ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη στην Καβάλα χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς!

Λίγο πριν την έναρξη το "Aνθή Καραγιάννη" έχει 10.000 κόσμο, εκ των οποίων 2.500 οπαδοί είναι του Άρη.

Επεισόδια και στο ημίχρονο

Το γκολ που σημείωσε ο Κόκε στο 44ο λεπτό, δίνοντας το προβάδισμα με 0-1 στον Άρη, προκάλεσε νέα επεισόδια στο "Ανθή Καραγιάννη". Οπαδοί των "κιτρίνων" μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες του Άρη, ενώ με τη λήξη του ημιχρόνου εκτοξεύθηκαν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.














TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ