ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επεισόδια ζάλης ο Φαβάλι

Επεισόδια ζάλης ο Φαβάλι
φαβαλι

Ο Λούκας Γκάμπριελ Φαβάλι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από επεισόδια ζάλης ενώ οι "ροσονέρι" δεν πιστεύουν για Μαζαράκο

Ο Φαβάλι τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο 60΄ όταν δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από τον Άντερσον αλλά παρόλα αυτά συνέχισε να αγωνίζεται. Στην συνέχεια όμως δεν ανταποκρινόταν στις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη από τον πάγκο και για το λόγο αυτό ο Αργεντινός αντικαταστάθηκε.
Στην εξέταση διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ελαφρά διάσειση, η οποία οδήγησε με περιτραυματική αμνησία και για το λόγο αυτό στην πορεία υπό την συνοδεία του γιατρού του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μανώλη Παπακώστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς. Εκεί προληπτικά του τοποθετήθηκε ένας νάρθηκας στο λαιμό για το χτύπημα που δέχθηκε χωρίς όμως το κρούσμα αμνησίας να έπαψε να υφίσταται ακόμα και κατά την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη.

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας στην νέα εξέταση που υποβλήθηκε ο Φαβάλι διαπιστώθηκε ότι συνέχισε να έχει επεισόδια ζάλης και για το λόγο αυτό πρόκειται ακόμα και μέχρι το βράδυ να εξεταστεί εκ νέου από νευροχειρούργο. Όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός αναμένεται να μείνει σίγουρα για το επόμενο διήμερο εκτός προπονήσεων.

Όσο για τον Κόφι Αμπονσά; Ο Γκανέζος αμυντικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς δέχθηκε στο 58΄ χθες στην Λιβαδειά ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Ντιμαπάλά. Παρά την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο επιθετικός του Λεβαδειακού ο Αμπονσά υπέστη κάκωση στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού από άμεση πλήξη με αποτέλεσμα ήδη να είναι αμφίβολος εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Κι αν κάπως έτσι έχει το ιατρικό δελτίο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσαν να πιστέψουν το ότι δεν παραπέμφθηκε ο διαιτητής του χθεσινού παιχνιδιού της Λιβαδειάς με τον Λεβαδειακό, Μαζαράκος, από τον παρατηρητή Μαζαράκη.

«Δεν τιμωρήθηκε;», ήταν η αντίδραση με μια φωνή κι ενώ ο Γιάννης Ζαμπρόπουλος που αποβλήθηκε μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μαζαράκου με τον αμυντικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς να θεωρείται σίγουρο πως θα τιμωρηθεί.

«Μερικοί άνθρωποι παίζουν με τον κόπο και τον ιδρώτα μας. Δεν ήταν ούτε μία στο εκατομμύριο πέναλτι», τόνισε ο Ζαμπρόπουλος και συνέχισε: «Αυτοί που σχετίζονται με το συγκεκριμένο αντικείμενο, δεν καταλαβαίνουν ούτε από κάμερες ούτε από τίποτα.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου διαμαρτυρηθήκαμε ανθρώπινα για να καταλάβουν τα παράπονά μας», ενώ για την αποβολή του είπε: « Μετά το τέλος του αγώνα του είπα ότι τον βλέπει όλη η Ελλάδα και έφυγα.
Στη συνέχεια γύρισα τον κοίταξα και είδα ότι μου έβγαλε κόκκινη κάρτα. Αυτός απλά με κοιτούσε με ένα αχανές βλέμμα
».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο χθεσινό παιχνίδι, Νίκος Παπαδόπουλος, επισήμανε: « Δυστυχώς έπρεπε να κερδίσουμε. Είδανε όλοι ότι δεν υπάρχει πέναλτι», ενώ όσον αφορά την μάχη της παραμονής στις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League τόνισε: « Από εδώ και πέρα είναι ακόμη πιο δύσκολη η θέση μας. Θα προσπαθήσουμε στα εναπομείναντα παιχνίδι να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να σωθεί η ομάδα».














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ