ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επεισόδιο με Μόρις

Επεισόδιο με Μόρις
μορις

Ο Μόρις συνεπλάκη με οπαδούς του τριφυλλιού. Φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Σωτήρης Λεοντίου

Οι οπαδοί του τριφυλλιού φώναξαν στον Νοτιοαφρικάνο αμυντικό: "Πως καταντήσατε έτσι την ομάδα", με τον Μόρις να μην μένεοι ψύχραιμος ζητώντας τους τον λόγο "Τι θέλετε πάλι, τι είναι αυτά που λέτε; Είμαι Παναθηναϊκός" τους είπε σε έντονο ύφος, δείχνοντας τους στο κινητό του το τριφύλλι...

Εκείνοι δε στάθηκαν μόνο στα λόγια και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και μάλιστα έπεσαν και μερικές ψιλές εκατέρωθεν, με το σκηνικό να λήγει ύστερα από παρέμβαση ομάδας των ΜΑΤ που βρισκόταν κοντά στο χώρο του περιστατικού.

Νέο σοκ με Λεοντίου
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωτήρης Λεοντίου πρέπει να έχει πάθει ρήξη πρόσθιου χιαστού, γεγονός που σημαίνει μεγάλο διάστημα αποχής από τους σγωνιστικούς χώρους. Αύριο θα υπβλήθεί σε εξετάσεις για την ακριβή διάγνωση...

Εξάρα η Αρτμέντια
Επτά λεπτά εντυπωσιακής παραγωγικότητας ήταν αρκετά για την Αρτμέντια, προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση που είχε διαμορφωθει σε βάρος της. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον Α` γύρο του κυπέλλου UEFA υποδέχθηκε την Μπάνσκα Μπίστριτσα για το πρωτάθλημα Σλοβακίας και επικράτησε με 6-3.

Οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν στο 15ο λεπτό με σκόρερ τον Ντούρις, όμως ο Φόντρεκ στο 23` και στο 27` έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, το οποίο διεύρυνε στα επίπεδα του 3-1 ο Χάλεναρ στο 30ο λεπτό. Στο 52` ο Σάλατα μείωσε για την Μπάνσκα, αλλά ο Πιρόσκα με δύο γκολ (54`, 65`) και ο Γκουέντε (76`) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 6-2, ενώ στο 90ο λεπτό ο Σέμαν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το SPORT 24 στη Λεωφόρο

Το SPORT 24 βρέθηκε από νωρίς στη Λεωφόρο μεταδίδοντας το κλίμα πριν το "αιώνιο" ντέρμπι:

21.11: Οι δυο ομάδες βγαίνουν στο γήπεδο για την έναρξη του αγώνα. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα απο πυρκαγιές σε ολόκληρη την χώρα.

21.10: Χειροκροτήθηκαν οι Νίνης και Ν' Ντογέ την ώρα που πήγαιναν στον πάγκο των αναπληρωματικών.

21.02: Δάρλας, Ίβανσιτς, Τσίγκας, Καρνέζης, Μόρις, Σαλπιγγίδης, Σιόντης και Σέριτς πηγαίνουν στα επίσημα του γηπέδου μέσα απο τον αγωνιστικό χώρο και χειροκροτούνται απο τους οπαδούς της ομάδας.

20.58: Στην Θύρα 13 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απλώνουν πράσινες και λευκές κορδέλες προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επίσημη είσοδο των δυο ομάδων. Δυστυχώς οι θύρες των οργανωμένων δεν έχουν 100% πληρότητα.

20.57: Οι παίκτες των δυο ομάδων ολοκλήρωσαν τα προγράμματα τους και επιστρέφουν στ' αποδυτήρια για τις τελευταίες εντολές πριν την έναρξη του ντέρμπι.

20.50: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και επέστρεψαν στ' αποδυτήρια για να ξαναβγούν λίγο αργότερα και να κάνουν κάποιες διαφορετικές ασκήσεις.

20.44: "Οράνιε" εμφανίσεις για το διαιτητικό τρίο που έχει ξεκινήσει προθέρμανση.

20.36: Είναι η σειρά των παικτών του Παναθηναϊκού να ξεκινήσουν προθέρμανση. Αποθέωση απο τις εξέδρες.

20.32: Η ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων" βγαίνει για προθέρμανση. Έντονες αποδοκιμασίες απο την εξέδρα.

20.30: Καμία έκπληξη στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Άντζας, Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Στολτίδης, Τοροσίδης, Γκαλέτι, Λούα Λούα και Κοβάσεβιτς.

20.28: Αρχίζουν προθέρμανση οι Μάλαρτζ, Γκαλίνοβιτς, γνωρίζοντας την αποθέωση.

20.27: Φύσσας, Τσίγκας και Σαλπιγγίδης βρέθηκαν για λίγο έξω απο τ'αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Με τους δυο πρώτους να λικνίζονται στους ήχους της μουσικής που επιλέγει ο Γιώργος Πολυχρονίου.

20.21: Νικοπολίδης και Μπούτινα βγαίνουν για προθέρμανση. "Φωτιά" στις εξέδρες με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φωνάζουν συνθήματα για τον Αντώνη Νικοπολίδη. Η παρουσία του τερματοφύλακα της Εθνικής "ζέστανε" αρκετά την ατμόσφαιρα...

20.06: Οι παίκτες του "τριφυλλιού" φεύγουν για τ' αποδυτήρια, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Πολυχρονίου κάνει πρόγραμμα απο τα μεγάφωνα του γηπέδου. Είναι βραδιά Jazz και R n'B στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

20.04: Τα σύννεφα πυκνώνουν και οι προβλέψεις για βροχή μάλλον θα βγουν αληθινές. Όσον αφορά τις εξέδρες, είναι γεμάτο κατά το ήμισυ, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί που περιμένουν να μπουν, καθώς η ταυτοποίηση κρατάει λίγα δευτερόλεπτα.

20.01: Οι παίκτες του "τριφυλλιού" βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και γνωρίζουν την αποθέωση, με τον Σωτήρη Νίνη να χειροκροτεί προς όλες τις πλευρές του γηπέδου.

19.59: Φθάνει στο γήπεδο η αποστολή του Παναθηναϊκού. Παπαβασιλείου και Νίνης οι πρώτοι που κατέβηκαν απο το λεωφορείο.

19.51: Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού έφθασε στο γήπεδο, με την συνοδεία του Κώστα Ταράση.

19.50: Αποχωρούν οι "ερυθρόλευκοι" απο τον αγωνιστικό χώρο. Στ' αποδυτήρια θα μάθουν και την ενδεκάδα οι παίκτες, χωρίς να αναμένονται εκπλήξεις.

19.44: Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες.

19.42: Εφθασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο γήπεδο, με ισχυρή συνοδεία της Αστυνομίας. Χαμογελαστός κατέβηκε απο το λεωφορείο ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ξαφνιασμένος ο Μήτρογλου απο τους οπαδούς που είδε έξω απο το γήπεδο και την αστυνομικές δυνάμεις.

19.35: Αρχίζει να "ζεσταίνεται" η ατμόσφαιρα, καθώς οι οργανωμένοι φωνάζουν συνθήματα για τον Παναθηναϊκό.

19.30: Ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια θα ήθελε να αποκτήσει ο Νταμέ Ν' Ντογέ, όπως δηλωσε στο πρόγραμμα του αγώνα. Ο Σενεγαλέζος άσος είπε οτι του αρέσει να ταξιδεύει, ενώ παραδέχθηκε οτι θα ήταν μπασκετμπολίστας αν δεν είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

19.28: Η τετράδα των διαιτητών βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη βόλτα. Ελάχιστες αποδοκιμασίες απο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που έγιναν εντονότερες όταν πήγε μπροστά απο την θύρα των οργανωμένων (που ακόμη δεν είναι γεμάτη).

19.24: Έφθασε γήπεδο ο Γιώργος Κασναφέρης και οι βοηθοί του. "Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όλα να κυλήσουν ομάλα" δήλωσε κατά την είσοδο του στ' αποδυτήρια ο διαιτητής του αγώνα.

19.22: Ολοκληρώνονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την περιποίηση του αγωνιστικού χώρου, καθώς αποχωρεί το μηχάνημα που έχει αναλάβει το κούρεμα του χλοοτάπητα.

19.10: Εντυπωσιακές είναι οι κοπέλες της Cosmote που βρίσκονται έξω απο τις θύρες και δίνουν διαφημιστικά της εταιρείας.


























































19.08:
Εφθασε στο γήπεδο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μερικοί οπαδοί του φώναξαν οτι είναι κρίμα που δεν αγωνίζεται, με το διεθνή επιθετικό να δείχνει απογοητευμένος.

19.06: Μια "ιδιόμορφη" συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Καραγκούνης στο match programme. Το περίεργο είναι οτι οι ερωτήσεις είναι μηχανογραφημένες, αλλά οι απαντήσεις του μέσου του "τριφυλλιού" είναι χειρόγραφες. O "Kάρα" δήλωσε οτι ίνδαλμα του είναι ο Μαραντόνα, οτι δεν ήθελε να αντιμετωπίσει ποτέ τον Κακά, ενώ παραδέχθηκε οτι δεν θα ξεχάσει ποτέ την αναμέτρηση, Παναθηναϊκός-Γιουβέντους 3-1.

Σχετικά με τον Παναθηναϊκό είπε οτι είναι η ομάδα του απο μικρό παιδί, χαρακτηρίζοντας την επιστροφή του στους "πράσινους" ως την πιο κρίσιμη απόφαση της καριέρας του. Όσον αφορά τα μαθήματα που έχει πάρει απο το ποδόσφαιρο, είπε οτι είναι πολλές πίκρες, λίγες αλλά μεγάλες χαρές. Σχετικά με την αποχώρηση του απο την ενεργό δράση, τόνισε οτι θα ήθελε να τον θυμούνται σαν έναν ποδοσφαιριστή που ήταν καλό παράδειγμα για τους νεότερους.

19.01: Κινητικότητα στην μπουτίκ του γηπέδου. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλουν να προμηθευτούν τις νέες εμφανίσεις, με τις φανέλες των Καραγκούνη και Ν' Ντογέ να είναι οι δημοφιλέστερες.

18.59: Στις πρώτες σελίδες του match programme υπάρχει μια αναδρομή σχετικά με την ιστορία του γηπέδου και πως φθάσαμε στο 2007 με τον νέο χλοοτάπητα.

18.53: Πάνω απο το "Απόστολος Νικολαΐδης" έχει ξεκινήσει να κάνει βόλτες το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

18.30: Άνοιξαν οι θύρες του γηπέδου και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αρχίζουν σιγά-σιγά να παίρνουν θέση για το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας.

18.20: Δέκα πολύ όμορφες υπάρξεις μπήκαν στην μπουτίκ της ομάδας, φόρεσαν εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και πήγαν έξω απο τις θύρες του γηπέδου για να μοιράσουν διαφημιστικά για το "Παναθηναϊκό Τριφύλλι".

18.15: Ο Ζοσέ Πεσέϊρο κάνει την έκπληξη και αφήνει εκτός αρχικού σχήματος των Νταμέ Ν' Ντογέ, στην θέση του ο Βαγγέλης Μάντζιος. Μάλαρτζ. Νίλσον, Λεοντίου, Γκούμας, Ενακαρίρε, Μάτος, Τζιόλης, Δημούτσος, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος και Μάντζιος οι εκλεκτοί του Πορτογάλου τεχνικού.

17.45: Οι αστυνομικές δυνάμεις αρχίζουν να ενισχύονται γύρω απο το γήπεδο, καθώς όσο περνάει η ώρα αυξάνεται ο όγκος των οπαδών του Παναθηναϊκού και ενώ οι θύρες θ' ανοίξουν στις 18.30.

17.25: Αρχίζει η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς στματούν την κυκλοφορία στην οδό Τσόχα.

17.20: Φθάνει στο "Απόστολος Νικολαΐδης" το αυτοκίνητο που μεταφέρει το υλικό του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση, χωρίς βεβαίως να υπάρχει κάπου το σήμα της ομάδας.

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ