ΗΡΑΚΛΗΣ

Επεισόδιο Μπέου-Ψωμιάδη

Επεισόδιο Μπέου-Ψωμιάδη
Μπεος, Ψωμιαδης

"Θερμό" επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στους Μπέο και Ψωμιάδη

Τα "στρατόπεδα" των Βλάχου και Μπέου έχουν επιδοθεί σε "πόλεμο" δηλώσεων, ενώ στο... αστυνομικό ρεπορτάζ έρχεται να προστεθεί το "θερμό" επεισόδιο μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Μάκη Ψωμιάδη, που είναι στην πλευρά του Βαγγέλη Βλάχου.
Μάλιστα, ο Μπέος, δεν αρνήθηκε το επεισόδιο ενώ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης δήλωσε: "Πρώτη φορά έχω δει δίμετρη... αδελφή με μουστάκι, αδελφή σε νοσοκομείο για να μην παρεξηγηθούμε!"

Στην συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή αναφέρθηκε με "σκληρές" εκφράσεις στον Βαγγέλη Βλάχο: "Συμφωνώ ότι αποκτήθηκαν παίκτες μέσω DVD και ορισμένων στατιστικών στοιχείων τους. Κάποιοι δεν είχαν πολλές συμμετοχές στις προηγούμενες ομάδες τους, αλλά ο κ. Βλάχος και ο κ. Μούτας μ' αυτό το βιογραφικό αν βρουν δουλειά στην τέταρτη κατηγορία της Ουγκάντας εγώ θα φορέσω περούκα και θα βγω στην Τσιμισκή. Δεν πήραμε παίκτες από... πανέρι.

Θέλω ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι να τους κρίνουν αυστηρά, αλλά να τους δώσουν και πίστωση χρόνου. Αν θέλουν να πουν ότι έγιναν μεταγραφές εν αγνοία τους, κανένας προπονητής όταν υπάρχει μία σωστή και σοβαρή διοίκηση, δεν κάνει τις μεταγραφές. Ζητάει παίκτες σε συγκεκριμένη θέση και η διοίκηση τους φέρνει. Όλοι όσοι αποκτήθηκαν είναι δική μου ευθύνη, μετά από ενημέρωση της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης. Να δω ο Μούτας, ο Βλάχος και ο Οξύζογλου που θα δουλέψουν. Το ζητούμενο είναι η διοικητική ηρεμία, η οικονομική εξυγίανση και η συσπείρωση του κόσμου.

Ο Ηρακλής είναι για μεγάλα πράγματα, είναι ιδέα και τα λεγόμενα του Βλάχου, του Μούτα, του Μπέου θα ξεχαστούν. Ας βγει ο κ. Βλάχος, ο κ. Μούτας και να πει ότι του είπαμε ποιον να βάλει, τι σύστημα να ακολουθήσει. Εμείς του ετοιμάσαμε τα πάντα. Είπε ότι έχει φιλοδοξίες, που τις βρήκε; Με ξένο πορτοφόλι; Ήταν ομόφωνη η απόφαση πρόσληψης του. Ο Βλάχος νόμιζε ότι εκτός από προπονητής προσελήφθηκε και ως πρόεδρος, διοικητικός σύμβουλος.

Ζητήστε την κασέτα από το ξενοδοχείο για να δούμε όλοι αν ήρθαν... φουσκωτοί και συνόδεψαν τον κ. Βλάχο. Ξεφτιλίστε τους με τα στοιχεία. Δεν με πείραξαν αυτά που είπε ο Βλάχος, δεν αντέδρασα γιατί δεν ήθελα να εκθέσω έναν αδελφικό μου φίλο όπως ο Ρέμος. Δεν θέλω ο Ηρακλής να γίνει αρνητικό πρωτοσέλιδο από δικές μου ενέργειες.

Με προσέβαλε ο κ. Βλάχος γιατί είχε μαζί του κάτι ανθρώπους, με τους οποίους νόμιζαν ότι θα φοβηθούμε. Για εμάς είναι... αεράκι στην παραλία. Πρώτη φορά έχω δει δίμετρη... αδελφή με μουστάκι, αδελφή σε νοσοκομείο για να μην παρεξηγηθούμε. Ήρθα για να βοηθήσω μία συμπαθητική ομάδα, έναν αδελφικό μου φίλο. Ο Ηρακλής θα υπάρχει και μετά από εμάς.

Εγώ θα φύγω. Αυτό που προέχει είναι να στηρίξει ο κόσμος του Ηρακλή την προσπάθεια. Εμείς δουλεύουμε, την στιγμή που ο κ. Βλάχος πήρε... σβάρνα όλα τα ραδιόφωνα, έτοιμος να κάνει... σήριαλ. Δουλεύουμε για τον Ηρακλή και θα έχουμε σύντομα προπονητή. Ο Μπουμπένκο είναι ο μοναδικός προπονητής που δεν θα... ρίξω στο τραπέζι, δεν θα προτείνω. Αν το κάνει κάποιος άλλος τότε θα καταθέσω την άποψη μου".












TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ