ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επεισόδιο Νίνη με Γκονζάλες

Επεισόδιο Νίνη με Γκονζάλες
νινης-γκονζαλες

Άναψαν τα αίματα κατά την διάρκεια της προπόνησης μεταξύ του Σωτήρη Νίνη και του Έκι Γκονζάλες

Ο Αργεντίνος άσσος του Παναθηναϊκού έκανε συστάσεις σε έντονο ύφος στον Νίνη όταν είδε αδιαφορία από τον νεαρό παίκτη, σε μία προσπάθεια κατά την διάρκεια της προπόνησης αγωνιζόμενοι στην ίδια ομάδα.
Ο Γκονζάλες ζήτησε με επιτακτικό τρόπο να προσπαθήσει περισσότερο στην προπόνηση και τον Νίνη να δείχνει με μορφασμό την δυσφορία του.

Μετά παρενέβησαν οι Δάρλας και Φύσσας κάνοντας συστάσεις στους δύο παίκτες και κάπου εκεί το φραστικό επεισόδιο έλαβε τέλος.

Στην συνέχεια ο Πεσεϊρο κάλεσε τους δύο παίκτες και τους μίλησε δίνοντας αμφότεροι τα χέρια και τέλος στην... διαμάχη τους.

Νίλσον: "Σταθήκαμε άτυχοι"

Το καθαρό μυαλό ήταν αυτό που έλειπε από τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με την Ρεϊντζερς σύμφωνα με τον Μίκαελ Νίλσον.

" Στην πραγματικότητα δεν έπρεπε να δεχτούμε αυτό το γκολ. Ήταν φανερό ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Αν είχαμε καθαρό μυαλό, κρατούσαμε τις θέσεις μας και αμυνόμασταν σωστά, αυτό δεν θα είχε συμβεί. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο", ήταν τα λόγια του Σουηδού άσσου.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ο αποκλεισμός δεν θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος που είναι και ο μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού για την φετινή σεζόν: " Ήμασταν άτυχοι, αλλά έτσι είναι και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Δεν χάσαμε, φέραμε δύο ισοπαλίες και αποκλειστήκαμε. Δεν πρέπει να έχουμε άσχημη ψυχολογία γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να το κερδίσουμε. Αν μπορεί να βγει κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι είναι ότι θα συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα".

Βασικός ο "Παπ"

Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην βασική 11αδα αναμένεται να παρατάξει ο Ζοσέ Πεσεϊρο τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και του αποκάλυψε την πρόθεση του να τον ξεκινήσει βασικό.

Την Κυριακή θεωρείται βέβαιο ότι ο Ζοσέ Πεσέιρο θα φρεσκάρει την ενδεκάδα. Από αυτούς που δεν ξεκίνησαν την Πέμπτη, οι Σπυρόπουλος, Γκονζάλες και ίσως οι Σαριέγκι, Νίνης διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ μπορεί να πάρει "ανάσες" ο Τζιόλης ή ο Μάτος. Στην αποστολή θα βρίσκεται πιθανότατα και ο Μανούτσο Γκονσάλβες.


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ