ΙΝΤΕΡ

Επέκταση συμβολαίου στον Λούσιο

Inter Milan's Lucio reacts during the Italian serie A soccer match against Parma at the Tardini stadium in Parma April 16, 2011. REUTERS/Stringer  (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)
Inter Milan's Lucio reacts during the Italian serie A soccer match against Parma at the Tardini stadium in Parma April 16, 2011. REUTERS/Stringer (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Η διοίκηση της Ίντερ είναι έτοιμη να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Λούσιο για ένα ακόμη χρόνο.

Μετά την επιστροφή του από το Κόπα Αμέρικα με την Βραζιλία, ο 33χρονος αμυντικός αναμένεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες των "νερατζούρι".

Το τωρινό συμβόλαιο του Λούσιο με την Ίντερ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2012 αλλά συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του νέου προπονητή της.

Τον περασμένο μήνα, ο Λούσιο είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε νέο συμβόλαιο για δύο χρόνια με την Ίντερ αλλά σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι "νερατζούρι" σκοπεύουν να του προτείνουν μονοετές συμβόλαιο.

Ο Λούσιο, ο μάνατζερ του Σάντρο Μπέκερ και ο διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα αναμένεται να συναντηθούν μετά το Κόπα Αμέρικα για να συζητήσουν για το μέλλον του Βραζιλιάνου.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ