ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επένδυση με Κυβρακίδη

Επένδυση με Κυβρακίδη
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος φέρεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση του Αιγινιακού για την απόκτηση του Κυριάκου Κυβρακίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αιγίνιο ο Ατρόμητος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση του Αιγινιακού για την απόκτηση του Κυριάκου Κυβρακίδη.

Πρόκειται για τον 22χρονο δεξιοπόδαρο που μπορεί να αγωνιστεί ως μπακ και ως χαφ με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν η συμφωνία που φέρεται να έχει επιτευχθεί θα ισχύσει από τώρα ή από το καλοκαίρι.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να ισχύσει από το καλοκαίρι εκτός και αν η διοίκηση του Αιγινιακού που βρίσκεται κοντά σε τρεις μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών καλύψει το κενό του.

Ο Κυβρακίδης σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και μερικές ανήκε εξολοκλήρου στον Αιγινιακού καθώς η διοίκησή κατέβαλε στην διοίκηση του Ηρακλή το σχετικό ποσό μετά τον δανεισμό του που είχε ξεκινήσει έναν χρόνο πριν.

Ο 22χρονος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Εθνικό Βατερού (2010-2011), μετέβη στους Πόντιους Κατερίνης (2011-2012), στον Ηρακλή (2012-2013α) και τον περασμένο Ιανουάριο στον Αιγινιακό.

Από την στιγμή που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ατρόμητο, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε βρεθεί στο στόχαστρο και άλλων ομάδων της Super League, θα πρόκειται για μία κίνηση επένδυσης για την ομάδα του Αιγινίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ