ΑΕΚ

Έπεσε το "Ελ. Βενιζέλος" για τον Λαμέλα: Το video της αποθεωτικής υποδοχής των οπαδών της ΑΕΚ για τον Αργεντινό

Εντυπωσιακή υποδοχή στον Έρικ Λαμέλα από τους φίλους της ΑΕΚ κατά την άφιξή του στην Ελλάδα | 19 Ιουλίου 2024
Εντυπωσιακή υποδοχή στον Έρικ Λαμέλα από τους φίλους της ΑΕΚ κατά την άφιξή του στην Ελλάδα | 19 Ιουλίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Έρικ Λαμέλα έφτασε στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του στο ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσέφερε η ΑΕΚ και έγινε αντικείμενο λατρείας από τους φίλους της Ένωσης. Δείτε το video με την εντυπωσιακή υποδοχή που του επεφύλαξαν.

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Έρικ Λαμέλα για συμβόλαιο τριών ετών (όπως σας είχε ενημερώσει από το πρωί της Παρασκευής το SPORT24) και η τεράστια αυτή μεταγραφή βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία.

Και αυτό γιατί ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης και άλλοτε των Ρόμα, Τότεναμ και Ρίβερ, έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα, με την Ένωση να δίνει -μέσω ανάρτησης- ραντεβού με τον κόσμο της λίγο μετά τις 21:30 για να τον καλωσορίσουν και τον κόσμο της να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα επιφυλάσσοντάς του θερμή υποδοχή.

Συγκεκριμένα, περίπου 2.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο "Ελ Βενιζέλος" και αποθεώσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, που κοίταζε αποσβολωμένος γύρω του το πλήθος να παραληρεί φωνάζοντας συνθήματα με το όνομά του.

Δείτε το video του Intime από τις στιγμές... τρέλας στην άφιξη του Λαμέλα:

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΡΙΚ ΛΑΜΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ