ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επέστρεψε από την Πορτογαλία ο Μπελεβώνης

Επέστρεψε από την Πορτογαλία ο Μπελεβώνης
INTIME SPORTS

Στο Αγρίνιο έχει επιστρέψει ο Μπελεβώνης μετά τις επαφές που είχε στην Πορτογαλία για στόχους που ενδιαφέρουν τον Παναιτωλικό. Χωρίς τρεις κόντρα στην Βέροια.

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Μπελεβώνη μετά το ολιγοήμερο ταξίδι του στην Πορτογαλία το οποίο φυσικά και ήταν μεταγραφικού χαρακτήρα. Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας του Παναιτωλικού είδε κάποια ματς, έκανε κάποιες επαφές με μάνατζερ και ομάδες αλλά δεν μίλησε με την Μπράγκα για την παραμονή του Μορένο ή μη.

Κάτι το οποίο θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος και αφού πρώτα στο Αγρίνιο ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει με την παραμονή και τη νέα σεζόν του Μάκη Χάβου στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου.

Η παραμονή του έμπειρου τεχνικού αποτελεί και την πρώτη προτεραιότητα που έχουν θέσει όλοι στον Παναιτωλικό και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και από εκεί και πέρα θα μπει μπροστά και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και την αναμέτρηση της Κυριακής με την Βέροια εκτός θα μείνουν οι Θεοδωρίδης και Μπεχαράνο που είναι τραυματίες αλλά και ο τιμωρημένος Φωτάκης.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ