ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε και πιάνει δουλειά ο Σ. Κόκκαλης

Επέστρεψε και πιάνει δουλειά ο Σ. Κόκκαλης
κόκκαλης

O Σωκράτη Κόκκαλης επέστρεψε Ελλάδα και τις επόμενες μέρες πιάνει... δουλειά. Τιμωρία 1 αγωνιστικής

O μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, γύρισε από τις Ηνωμένες Πολιτείες που βρισκόταν και αναμένεται να σηκώσει τα μανίκια και να ξεκινήσει την δουλειά τις επόμενες μέρες κιόλας.
Τι σημαίνει αυτό; Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, είναι αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και με προσωπικές κινήσεις να αλλάξει την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το -7 από τον Παναθηναϊκό.

Όχι, ο Σωκράτης Κόκκαλης, δεν είναι προπονητής και δεν θα ασχοληθεί με συστήματα και απουσίες, όμως έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως με τα λόγια και τις πράξεις του, μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία και τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Τις επόμενες μέρες μάλιστα, πριν το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (Παρασκευή ή Σάββατο), ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδας, αναμένεται να περάσει από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και να μιλήσει με τους Μπάντοβιτς-Νινιάδη και τους παίκτες.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια και το -7 από τον Παναθηναϊκό, φυσικά και δεν αρέσει στον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έκανε την... κίνηση του, απομακρύνοντας τον Ζίκο, όμως γνωρίζει πως και οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Γι' αυτό δεν αποκλείεται, ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" να τα... ψάλλει στους ποδοσφαριστές και να τους ζητήσει μια καλύτερη εικόνα, για το θαύμα που ακούει στην λέξη πρωτάθλημα.

Χαμόγελα για Μέλμπεργκ


Ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση της Πέμπτης, αφού ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε την Τετάρτη και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Αντίθετα, ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, όμως πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Κυριακής (24/1, 19:00 ΝΕΤ) με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Μπάντοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Έλληνα επιθετικό και τον Κυριάκο Παπάδοπουλο (που έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιζε), λόγω μιας κάκωσης στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας συνεχίζεται την Παρασκευή με προπόνηση στις 11:00.

Η Παρασκευή του Γκαλέτι


Σ' ότι αφορά στην κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, η νεότερη πληροφόρηση που έχουμε, αναφέρει πως ο Αργεντινός σταρ θα βγει από το νοσοκομείο την Παρασκευή.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως την ίδια μέρα (Παρασκευή) θα γίνουν γνωστά και τα αποτέλεσμα της βιοψίας, αφού δεν αποκλείεται να το μάθουμε και την Πέμπτη, όπως έχει... υποσχεθεί η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της.

"Όπως είναι γνωστό ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λουτσιάνο Γκαλέτι υπεβλήθη την Δευτέρα σε βιοψία νεφρού, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να δοθούν αύριο (Πέμπτη) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ως εκ τούτου ότι λέγεται και γράφεται για την υγεία του είναι ψευδές, καθώς δεν βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα" , αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πειραιώτες την Τετάρτη και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε...

Χωρίς κόσμο με Λεβαδειακό

Τα επεισόδια που δημιούργησαν ελάχιστοι ανεγκέφαλοι οπαδοί του Ολυμπιακού, δεν πέρασαν στο... ντούκου από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα αναγκαστούν να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, μπροστά στις άδειες εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague, ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς κόσμο στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (7/2, 16:45), ενώ θα πρέπει να πληρώσει και 70.000 ευρώ!
































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ