ΠΑΟΚ

Επέστρεψε ο Γεωργιάδης

Επέστρεψε ο Γεωργιάδης
Γεωργιάδης ΠΑΟΚ (2003)

Ο Γιώργος Γεωργιάδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμισι χρόνο με τους Θεσσαλονικείς

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ έγινε πραγματικότητα πριν από λίγη ώρα όταν ο έμπειρος διεθνής μέσος αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή στην συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του για τον επόμενο ενάμισι χρόνο. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2008.
Ο Γεωργιάδης βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα εκεί όπου έλυσε το συμβόλαιό του με τον "Γηραιό" γράφοντας έτσι τους τίτλους τέλους σε ένα διαφαινόμενο διαζύγιο όπως είχε αρχίσει να διαφαίνεται από τις τελευταίες μέρες του 2006.

Με αφορμή μάλιστα την λύση της συνεργασίας του Γιώργου Γεωργιάδη με την ΠΑΕ Ηρακλής η τελευταία προχώρησε στην παρακάτω λιτή ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γεωργιάδη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Με την σειρά του ο Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε για τη λύση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή: "Μετά τη σημερινή λύση της συνεργασίας μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής για την κατανόηση στο προσωπικό μου πρόβλημα και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.
Αποχωρώ από την ομάδα κρατώντας τις πολλές καλές στιγμές, που έζησα και εύχομαι στον Ηρακλή πάντα επιτυχίες
".

Στη συνέχεια ο "μπέμπης: πήρε τον δρόμο για το γήπεδο της Τούμπας και τα εκεί γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον έμπειρο διεθνή μέσο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον "Δικέφαλο" του βορρά διάρκειας 1,5 χρόνου με την λιτή ανακοίνωση που ακολούθησε να ανέφερε: " H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Χ. Γεωργιάδη για τον επόμενο 1,5 χρόνο".

Ο Γεωργιάδης αξίζει να σημειωθεί ότι συναντήθηκε εκτός των γραφείων με την ΠΑΕ και συμφώνησε σε όλα, με την αποζημίωση του πρώτου μισού χρόνου του παίκτη να προσφέρεται από κάποιους εξωδιοικητικούς φίλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά ουσιαστικά μετά την υπογραφή του κινήθηκαν οι διαδικασίες να αποσταλούν τα έγγραφα ώστε αύριο το μεσημέρι – αν και Σάββατο - να εκδοθούν τα συμβόλαια τόσο του ιδίου όσο και του Βραζιλιάνου Πιά ώστε να τεθούν στην διάθεση του Μόμτσιλο Βούκοτιτς για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τους δύο να μην αποκλείεται να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Ο Γεωργιάδης τέλος αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ