ΠΑΟΚ

Επέστρεψε ο Κωνσταντινίδης

Επέστρεψε ο Κωνσταντινίδης
κωνσταντίνιδης

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για τη νέα Τούμπα

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο Μπαλάφας έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς όπως και ο Βαγγελής που αισθάνθηκε πόνο στον αστράγαλο.
Ο Σάλμον έμεινε επίσης εκτός προπόνησης, λόγω φλεγμονής στη φτέρνα ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Ορφανός, Σνάουτσνερ, Ίλιεφ και Αραμπατζής.

Πρώτη συνάντηση για τη νέα Τούμπα


Από την περασμένη εβδομάδα ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε αναλάβει την πρωτοβουλία να καλέσει για χθες το βράδυ στα γραφεία του στο γήπεδο της Τούμπας τα επτά μέλη της επιτροπής που είχε προταθεί για να συσταθεί ώστε να προχωρήσει το θέμα της έρευνας και παράλληλα των προοπτικών ανέγερσης νέου γηπέδου της ομάδας.

Όπως και έγινε με την συνάντηση να πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, έχοντας στόχο μία πρώτη διερευνητική συζήτηση και μία γνωριμία μεταξύ των μελών της επιτροπής. Και τα επτά μέλη συμφώνησαν ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νέο γήπεδο και προς αυτήν την κατεύθυνση θα γίνουν οι περαιτέρω ενέργειες από την επιτροπή η οποία έχει εκπροσώπους από:

1. Τον Ερασιτέχνη

2. Την ΠΑΕ

3. Το Χρυσό Δικέφαλο

4. Το Μέτωπο Λαϊκής Βάσης

5. Τους Βετεράνους

6. Τους Συνδέσμους

7. Ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Τον ΑΣ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον Β΄ αντιπρόεδρο της διοίκησης Γιάννη Παπαδόπουλο, από τον Χρυσό Δικέφαλο ο Μπάμπης Στέφος, από το Μέτωπο Λαϊκής Βάσης ο Πρόδρομος Ταχτσόγλου, από τους βετεράνους ο Μιχάλης Μπέλης, από τους ΣΦ ΠΑΟΚ ο Κώστας Καραβελίδης και ως πρόσωπο κοινής αποδοχής παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σακκουλίδης όπως είχε προκύψει από την τελευταία ΓΣ του ΑΣ.

Οι εργασίες της επιτροπής θα αρχίσουν ουσιαστικά στις 14 Ιανουαρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί μία νέα συνάντηση στις 20:00 όπου θα αρχίσουν να συζητιούνται θέματα ουσίας και θα μπει η χθεσινή προκαταρκτική συζήτηση σε περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς θα αρχίσουν να συζητιούνται προσφορές, θέματα πολεοδομίας κτλ.























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ