ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επέστρεψε ο Μαγκντί

Επέστρεψε ο Μαγκντί
Κοκότοβιτς

Στη διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για το κυριακάτικο ματς με το Αιγάλεω τέθηκε ο Αχμέντ Μαγκντί

Ο Αιγύπτιος μέσος του Ατρομήτου επέστρεψε σήμερα από το Κάιρο, όπου είχε υποχρεώσεις με την Ολυμπιακή ομάδα της πατρίδας του εναντίον του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ακτής Ελεφαντοστού, και έτσι ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου μπορεί να υπολογίζει στη βοήθειά του.
Αντίθετα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Λαζανά και Μερίνο, οι οποίοι ακολούθησαν πάλι ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους ή όχι θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή τελευταία προπόνηση. Σίγουρα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ραγκουέλ.

Στο μεταξύ, επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε σήμερα ο 18χρονος Πέτρος Καμινιώτης (ε.γ. 1989) μετά από εισήγηση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο νεαρός μέσος, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Νέων, υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια και θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο «28».

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Ατρόμητο για το μεταξύ τους παιχνίδι της άλλης Κυριακής στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, η ομάδα του Περιστερίου ζήτησε 500 εισιτήρια, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με το Αιγάλεω. Σε δήλωσή του ο Λουτσιάνο για το ντέρμπι των δυτικών προαστίων, τόνισε:

"Είναι ένας τελικός, από τη στιγμή που έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς στην έδρα μας. Πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη, ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου και πρέπει να αποδείξουμε ότι ο Ατρόμητος έχει αλλάξει προς το καλύτερο".











TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ