ΑΡΗΣ

Επέστρεψε ο Όγιος

Επέστρεψε ο Όγιος
Όγιος

Ο Όγιος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας του

Πριν από την έναρξη της προπόνησης του Άρη ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας σε δηλώσεις του τόνισε: « Όλα πήγανε καλά αν εξαιρέσει κανείς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα μου όπου εύχομαι να πάνε όλα καλά», όσο για την απάντηση στην πρόταση που του έγινε πριν φύγει από την διοίκηση της ΠΑΕ για παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας απάντησε:

« Θα έχουμε κάποια συζήτηση τις επόμενες μέρες και σε λίγο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Θα πρέπει να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχει επιθυμία», για να καταλήξει: « Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε κάτι περισσότερο».

Σε ερώτηση για την διακοπή του πρωταθλήματος εν όψει της συνέχειας της χρονιάς: « Όλες οι ομάδες χρειάζονται ξεκούραση. Οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση και πνευματική», ενώ τέλος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόκτηση των Κόιρα και Κακά ο κ. Όγιος είπε: « Είναι δυο καλοί παίκτες που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν», ενώ ο Αργεντινός τεχνικός δεν θέλησε να πει οτιδήποτε περί της φημολογίας για τους άλλους δύο παίκτες που είναι να αποκτηθούν.

Οικογενειακό διπλό


Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έπαιξαν οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι «πορτοκαλί» νίκησαν 4-3 τους «κίτρινους». Τρία γκολ πέτυχε ο Κακά, δύο ο Πάουλο Κόστα και από ένα οι Γκουγκουλιάς και Παπάζογλου.

Χάνει Λάρισα ο Κουλουχέρης

Νωρίτερα το πρωί ο Ευθύμης Κουλουχέρης υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, τη διάγνωση της οποίας θα κάνει σήμερα ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής, για να διαπιστώσει αν έχει επουλωθεί το τραύμα στο πρόσωπό του. Σίγουρα πάντως θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ξεκίνησε ο Χοσέ Λουίς
Προπονήσεις ξεκίνησε ο Χοσέ Λουίς, ο οποίος πρόσφατα είχε υποβληθεί σε εγχείριση κοιλιακών. Αντίθετα όσον αφορά τον Ααρόν Εσκουδέρο θα χρειαστεί ακόμη αρκετό χρόνο αποθεραπείας.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ