ΑΡΗΣ

Επέστρεψε ο Σανιά

Επέστρεψε ο Σανιά

Ο Σίντι Σανιά επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και την Παρασκευή ξεκινάει προπονήσεις. Σε απολογία ο Πάνος Ατματσίδης ενώ ξεκαθαρίζει η παραμονή του Αλέκου Δάρλα.

Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Σιντί Σανιά για λογαριασμό του Άρη και από αύριο ξεκινάει προπονήσεις.Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος, που έφτασε σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μετέβη στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας.

Ο Σάνια θα ξεκινήσει αύριο προπονήσεις, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του.Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα και πάλι ο Πάνος Ατματσίδης, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας.

Στη συνάντηση που είχε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός με τους ανθρώπους της ομάδας κλήθηκε σε απολογία για την Δευτέρα.Στην διάρκεια της συνάντησης ο Ατματσίδης ζήτησε να μείνει ελεύθερος, και του επισημάνθηκε πως δεν γίνεται να λείπει τόσες μέρες από τις υποχρεώσεις της ομάδας, επειδή θέλει να αποχωρήσει.

Το θέμα παραπέμφθηκε στον Πάουλο Κάμπος και για αυτό κλήθηκε σε επίσημη απολογία για την Δευτέρα, όταν και αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του.Εξέλιξη υπήρξε σήμερα και στην υπόθεση του Φίλιππου Δάρλα μετά από την συνάντηση που είχε σήμερα ο εκπρόσωπός του με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι τελευταίοι ζήτησαν να πληροφορηθούν ποια είναι τελικά η συμφωνία που είχε συνάψει με την προηγούμενη διοίκηση και αν ισχύει ότι ο Γιώργος Γαλανός θα καλύψει το κόστος της μεταγραφής όπως είχε δημοσίως δεσμευθεί.Ο εκπρόσωπος του Δάρλα δεν μπορούσε να δώσει μία απάντηση και για αυτό η πλευρά του Άρη του ζήτησε πρώτιστα να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα και αν τελικά ο Γαλανός πληρώσει τα χρήματα αυτά ή όχι.

Αν δέχεται όπως δημόσια δεσμεύτηκε τότε θα συνεχίσει κανονικά στον Άρη.Αν όμως αρνηθεί, τότε η πλευρά του Άρη σημείωσε προς τον εκπρόσωπο του Δάρλα, ότι θα πρέπει να κάνουνε νέο ραντεβού για να διαπιστωθεί αν υπάρχει περιθώριο συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές με τα οικονομικά στάνταρ που η ίδια πιστεύει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής (11/01, 17:00) με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τον 1όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Οι Νίκος Γκόλιας, Αλέξανδρος Χιντασέλι και Κυριάκος Μαζουλουξής συνέχισαν και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Το ευχάριστο είναι ότι ο Χιντασέλι αναμένεται αύριο να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ