ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επέστρεψε ο Σουμπίνιο

Επέστρεψε ο Σουμπίνιο
Σουμπίνιο INTIME SPORTS

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Σουμπίνιο ο οποίος έπαιξε στο φιλικό του Ατρομήτου με την ομάδα Νέων. Επίσκεψη αντιπροσωπίας παικτών στον Λαμπρόπουλο

Με την συμμετοχή του Σουμπίνιο που έπαιξε για 35 λεπτά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/11) το εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Κ20 που είχε διάρκεια πενήντα λεπτά και έλαβαν μέρος οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Καλλέργης, Τζαμάλ ενώ για την Κ20 σκόραρε ο Δήμος. Οι παίκτες που έπαιξαν εναντίον του Πανιωνίου προπονήθηκαν μια ώρα νωρίτερα, περισσότερο πάνω σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Ο Ντένις Επστάιν έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Δημούτσος, Κούτσι και Μπάλλας.

Ο τελευταίος αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στο σ φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Αυστρίας στο γήπεδο του Άργους. Την Πέμπτη το μεσημέρι η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο.

Επίσκεψη στον Λαμπρόπουλο

Στο μεταξύ, κοντά στον ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου που έπαθε ρήξη χιαστών στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής σε μια ανύποπτη φάση βρέθηκε την Τετάρτη αντιπροσωπεία του Ατρομήτου.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης οι Γιάννης Σκόνδρας, Θανάσης Καραγκούνης και Τάσος Καραμάνος επισκέφθηκαν τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, στο Ιατρικό Κέντρο Φαλήρου όπου νοσηλεύεται.

Του μετέφεραν τις ευχές του προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και όλων των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου για να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του και να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ