ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επέστρεψε ο Τρέχο

Επέστρεψε ο Τρέχο
ογιος

Στην διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος τέθηκε ο Λουκάς Τρέχο. Ο νεαρός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε

Το ίδιο ισχύει και για τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο οποίος θα εκτίσει τη δική του ποινή.Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου γυμνάστηκαν σήμερα ανά γκρουπ, ενώ αύριο το πρωί θα προπονηθούν όλοι μαζί παρουσία του προπονητή, Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος επέστρεψε σήμερα από το Βέλγιο.
Από Πέμπτη τα εισιτήρια

Την Πέμπτη θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτήριων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά από το γραφείο διαχείρισης της ΠΑΕ από τις 10.00 ως τις 15.00, καθώς στο γήπεδο της Τρίπολης δεν θα λειτουργεί εκδοτήριο για τους φιλοξενούμενους οπαδούς την ημέρα του αγώνα. Την Παρασκευή η διάθεση των εισιτήριων από το τμήμα διαχείρισης θα συνεχιστεί τις ίδιες ώρες (10.00-15.00) και το Σάββατο από τις 11.00 ως τις 14.00. Τα εισιτήρια αντιστοιχούν στη θύρα 3 του γηπέδου και κοστίζουν 20 ευρώ.

* Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια του Ατρόμητου. Ο επί σειρά ετών φροντιστής του Ολυμπιακού, Γιάννης Βουρλιώτης, προσελήφθη ως συνεργάτης του φροντιστή της ομάδας του Περιστερίου, Νίκου Κάτσικα.

*Το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει ξανά η ΠΑΕ Ατρόμητος. Οι Γιώργος Κορακάκης, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Γκιγιέρμο Όγιος και Κάτια Κοξένογλου θα επισκεφθούν αύριο στις 18.00 το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Χρυσούπολη. Το απόγευμα της Πέμπτης, επίσης, θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας για τους ποδοσφαιριστές και τα παιδιά τους.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ