ΑΡΗΣ

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (06/08) η αποστολή του Άρη μετά από 15 μέρες παρουσίας της στο Πράτο της Ιταλίας όπου πραγματοποίησε το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (06/08) η αποστολή του Άρη επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά από 15 παρουσίας της στο Πράτο της Ιταλίας.

Με την επιστροφή της αποστολής του Άρη στην Θεσσαλονίκη το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ανήκει στο παρελθόν και μετά το ρεπό της Τρίτης από την Τετάρτη θα ξεκινήσει το τρίτο με τα εν Ελλάδι φιλικά παιχνίδια.

«Η εμφάνιση των παιδιών μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Έχουμε δρόμο ακόμη και θα δουλέψουμε για το καλύτερο. Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία και θέλαμε να αποφύγουμε τους πολλούς τραυματισμούς.

Εάν εξαιρέσουμε δυο περιπτώσεις, αυτές των Γιαννιώτα και Καπετάνου, το πετύχαμε», τόνισε στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης ο τεχνικός του Άρη, Μάκης Κατσαβάκης.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν έκρυψε την αγωνία του για το αποτέλεσμα του τραυματισμού του και σημείωσε: «Η ομάδα αρχίζει να δένει, είναι νωρίς για στόχους, αλλά όλα τα παιδιά μπορούμε την υπέρβαση».

Τέλος ο Νίκος Αγγελούδης αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά που έγινε και υποσχέθηκε ότι: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ