ΚΟΣΜΟΣ

Επέστρεψε στην εθνική ο Αντεμπαγιόρ

Επέστρεψε στην εθνική ο Αντεμπαγιόρ

Μετά από 19 μήνες απουσίας ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ επέστρεψε στην εθνική Τόγκο και θα την ενισχύσει στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τόγκο ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Πριν 19 μήνες ο 27άχρονος άσος είχε αποφασίσει να σταματήσει από τη εθνική Τόγκο, αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα.

Αυτά που έπρεπε να αλλάξουν είχαν φυσικά να κάνουν με την ασφάλεια κυρίως των αποστολών, καθώς θυμίζουμε πως το πούλμαν της εθνικής του Τόγκο είχε δεχτεί επίθεση στην Αγκόλα με αποτέλεσμα να χάσουν 3 άνθρωποι την ζωή τους.

Την Παρασκευή στην Αφρική ξεκινούν τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 και ο Αντεμπαγιόρ θα είναι στην αποστολή του Τόγκο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γουϊνέα-Μπισάου.

Η ρεβάνς είναι την Τρίτη και αν το Τόγκο περάσει θα είναι στον ίδιο όμιλο με το Καμερούν. Εκεί μόνο ο πρώτος παίρνει πρόκριση για τον 3ο και τελευταίο γύρο, όπου θα διεξαχθούν πέντε μπαράζ για τα 5 εισιτήρια του Μουντιάλ.

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και θα είμαι διαθέσιμος για τα ματς με την Γουϊνέα-Μπισάου. Σταμάτησα γιατί υπήρχαν σοβαρά προβλήματα ασφαλείας και έγιναν πλέον προσπάθειες για να βελτιωθούν. Τώρα αν θα παίξω είναι απόφαση του προπονητή", τόνισε ο άσος Αντεμπαγιόρ, ο οποίος είναι δανεικός στην Τότεναμ από την Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ